دوشنبه, ۷ خرداد, ۱۴۰۳ / 27 May, 2024
مجله ویستا

مصرف‎ قارچ‎ برای‎ سلامتی‎ مفید است‎


قارچها حاوی‎‎ مقدار زیادی انتـی‎ اكـسیـدان‎ هستند و مصرف‎ این‎ ماده‎ غذایی‎‎ میتواند خطر ابتلا به‎ بیماری‎‎ های حاد را كاهش‎ دهد.
قارچها حاوی‎ مقـدار زیادی‎ از اوگوتیونین‎ …

قارچها حاوی‎‎ مقدار زیادی انتـی‎ اكـسیـدان‎ هستند و مصرف‎ این‎ ماده‎ غذایی‎‎ میتواند خطر ابتلا به‎ بیماری‎‎ های حاد را كاهش‎ دهد.

قارچها حاوی‎ مقـدار زیادی‎ از اوگوتیونین‎ هستند كه‎ خواص‎ آنتـی‎ اكسیدانی‎‎ بسیار قوی‎ از خود نشان‎ می دهد و فقط به‎‎ وسیله قارچ‎ تولید می‎ شود.

مهمترین مزیت‎ قارچ‎ در مقایسه‎‎ با میوه هـا و سبـزی‎‎ هـای آنتی‎ اكسیدان‎‎ دار,این است‎ كه‎‎ بـا پـختـه شدن‎‎‎‎ این ماده‎ غذایی‎ ارگوتیونین آن بر خلاف‎ آنتی‎ اكسیدان‎ هـای‎‎ میـوه‎‎ و سبـزی تجـزیـه نمی‎‎‎شود و خاصیت‎ انتی اكسیدانی خـود را از دست‎ نمی‎ دهد.

قارچ‎ به‎ طور معمول‎ ۱۲ برابر سبوس‎ آرد و ۴ برابر جگر مرغ آنتی‎ اكسیدان‎ دارد.

به نقل از سایت نیك صالحی