پنجشنبه, ۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 23 January, 2025
مجله ویستا

شیرینی آسیایی


شیرینی آسیایی

● مواد لازم:
- آرد- یک و نیم پیمانه
- جوش شیرین- یک چهارم قاشق مرباخوری
- کره-دو سوم پیمانه
- ماست- ۸ قاشق غذاخوری
- شکر-۲پیمانه
- آب- یک پیمانه
- شیر- ۲قاشق غذاخوری
- پسته خرد شده ریز- ۴یا۵عدد
- …

مواد لازم:

- آرد- یک و نیم پیمانه

- جوش شیرین- یک چهارم قاشق مرباخوری

- کره-دو سوم پیمانه

- ماست- ۸ قاشق غذاخوری

- شکر-۲پیمانه

- آب- یک پیمانه

- شیر- ۲قاشق غذاخوری

- پسته خرد شده ریز- ۴یا۵عدد

- روغن سرخ کردنی- به میزان کافی

طرز تهیه:

آرد و جوش شیرین را با هم الک کنید. دو سوم کره نرم را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مواد به شکل خرده نان در بیاید. ماست را اضافه کنید و به شکل خمیر نرم در بیاورید. روی خمیر را بپوشانید و بگذارید به مدت ۴۵ دقیقه بماند. خمیر را به ۱۲ قسمت مساوی کروی شکل در بیاورید و وسط هر یک را کمی فشار دهید و روی آن را بپوشانید و برای ۱۰دقیقه کنار بگذارید. روغن را داغ کنید و روی حرارت کم آن ها را سرخ کنید. شیرینی ها روی روغن شناور می شود. پس از این که هر دو طرف آن طلایی شد، آن ها را از درون روغن در بیاورید و کنار بگذارید تا خنک شود.

شکر و آب را با هم به جوش بیاورید و در وسط کار ۲ قاشق غذاخوری شیر اضافه کنید تا کف ها به سطح بیاید. کف ها را بردارید و پس از غلیظ شدن، شیرینی ها را درون آن به مدت ۳۰ دقیقه بگذارید. شیرینی ها را از داخل شیره دربیاورید و با پودر پسته تزئین کنید.