پنجشنبه, ۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 23 January, 2025
شیرینی آسیایی
مواد لازم:
- آرد- یک و نیم پیمانه
- جوش شیرین- یک چهارم قاشق مرباخوری
- کره-دو سوم پیمانه
- ماست- ۸ قاشق غذاخوری
- شکر-۲پیمانه
- آب- یک پیمانه
- شیر- ۲قاشق غذاخوری
- پسته خرد شده ریز- ۴یا۵عدد
- روغن سرخ کردنی- به میزان کافی
طرز تهیه:
آرد و جوش شیرین را با هم الک کنید. دو سوم کره نرم را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مواد به شکل خرده نان در بیاید. ماست را اضافه کنید و به شکل خمیر نرم در بیاورید. روی خمیر را بپوشانید و بگذارید به مدت ۴۵ دقیقه بماند. خمیر را به ۱۲ قسمت مساوی کروی شکل در بیاورید و وسط هر یک را کمی فشار دهید و روی آن را بپوشانید و برای ۱۰دقیقه کنار بگذارید. روغن را داغ کنید و روی حرارت کم آن ها را سرخ کنید. شیرینی ها روی روغن شناور می شود. پس از این که هر دو طرف آن طلایی شد، آن ها را از درون روغن در بیاورید و کنار بگذارید تا خنک شود.
شکر و آب را با هم به جوش بیاورید و در وسط کار ۲ قاشق غذاخوری شیر اضافه کنید تا کف ها به سطح بیاید. کف ها را بردارید و پس از غلیظ شدن، شیرینی ها را درون آن به مدت ۳۰ دقیقه بگذارید. شیرینی ها را از داخل شیره دربیاورید و با پودر پسته تزئین کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست