شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا

برگری پر از سبزیجات


● مواد لازم برای ۴ نفر:
▪ ۲ ق.س. شیر
▪ ۲/۱ پیمانه هویج ریز رنده شده شده
▪ ۴/۱ پیمانه پیازچه ریز خرد شده
▪ ۴/۱ پیمانه خرده نان گندم کامل
▪ ۴/۱ ق.چ. پودر ادویه ایتالیایی
▪ ۴/۱ ق.چ. پودر سیر
▪ …

مواد لازم برای ۴ نفر:

۲ ق.س. شیر

۲/۱ پیمانه هویج ریز رنده شده شده

۴/۱ پیمانه پیازچه ریز خرد شده

۴/۱ پیمانه خرده نان گندم کامل

۴/۱ ق.چ. پودر ادویه ایتالیایی

۴/۱ ق.چ. پودر سیر

فلفل و نمک به میزان لازم

۳۵۰ گرم گوشت چرخ شده مرغ بدون چربی

۴/۱ پیمانه خردل

۲/۱ ق.چ. پودر کاری

۴ نان همبرگر گندم کامل دو نیم شده و برشته

برگ کاهو (در صورت تمایل)

کدوی سبز رنده شده یا خرد شده به حلقه های نازک (در صورت تمایل)

گوجه فرنگی ورقه شده (در صورت تمایل)

روش تهیه:

۱) شیر، هویج، پیازچه، پودر سیر، ادویه ایتالیایی، خرده نان، نمک و فلفل را ر یک کاسه متوسط مخلوط میکنیم. گوشت مرغ چرخ کرده را اضافه کرده خوب مخلوط میکنیم. مخلوط را به چهار قسمت تقسیم کرده و هر یک را به شکل دایره ای به قطر ۳ سانتیمتر در می آوریم.

۲) این برگرها را در ماهیتابه چدنی یا روی قسمت گریل اجاق گاز میپزیم. برای اینکار ماهیتابه یا سطح گریل را اندگی چرب کرده و با حرارت بالا داغ میکنیم، سپس دما را در حد متوسط پایین آورده، برگرها را در ماهیتابه قرار میدهیم و درب ظرف را میبندیم و یک طرف برگر را به مدت ۸ تا ۱۲ دقیقه میپزیم، سپس آنرا برگردانده و سمت دیگر را به مدت ۶ تا ۸ دقیقه حرارت میدهیم.

۳) در این مدت خردل و پودر کاری را مخلوط کرده، برگرها را بر روی نان قرار داده، سبزیجات مورد علاقه خود-کاهو، گوجه فرنگی و کدو- را بر روی آن قرار داده با سس خردل کاری سرو میکنیم.

http://gourmand.blogfa.com/cat-۲۸.aspx



همچنین مشاهده کنید