چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

رولت دارچین


● مواد لازم:
▪ آرد=۳ لیوان
▪ شیر خشک=۳ قاشق سوپخوری
▪ آب گرم=۲/۱ لیوان
▪ تخم مرغ=۲ عدد
▪ شکر=۲/۱ لیوان
▪ز خمیر مایه=۲ قاشق سوپخوری
▪ روغن مایع=۳/۱ لیوان
▪ نمک=۲/۱ قاشق چایخوری
● مواد داخل …

مواد لازم:

آرد=۳ لیوان

شیر خشک=۳ قاشق سوپخوری

آب گرم=۲/۱ لیوان

تخم مرغ=۲ عدد

شکر=۲/۱ لیوان

ز خمیر مایه=۲ قاشق سوپخوری

روغن مایع=۳/۱ لیوان

نمک=۲/۱ قاشق چایخوری

مواد داخل رولت:

کره=۱۰۰ گرم

پودر دارچین=به مقدار لازم

مغز گردوی نرم شده=به مقدار لازم

شکر=به مقدار لازم

زرده تخم مرغ=۱ عدد

طرز تهیه خمیر:

شکر،خمیرمایه،تخم مرغ،روغن و نمک و شیر را با هم خوب مخلوط می کنیم و در آخر آرد را به آن اضافه می کنیم.

آب گرم را کم کم به مواد اضافه می کنیم و خمیر را آنقدر با دست ورز می دهیم تا خمیر صاف و یکدستی بدست آید.

خمیر را به مدت ۲ ساعت در جای گرمی می گذاریم و در آن را می بندیم تا خمیر ور بیاید.

خمیر را با وردنه باز می کنیم و از آن به صورت مستطیل می بریم.

کره را ذوب می کنیم و با برس روی خمیر می کشیم.پودر دارچین را با مغز گردوی نرم شده و شک مخلوط کرده و روی خمیر می کشیم بطوریکه تمام سطح خمیر را بپوشاند.(مقدار شکر نباید زیاد باشد).

خمیر را رولت می کنیم و آن را با یک کارد به صورت دایره می بریم.

دایره های رولت را در ظرف فر که قبلا چرب کرده و آرد پاشیده ایم می گذاریم(بهتر است داخل سینی فر را با آلومینیوم بپوشانیم و روی آلومینیوم را چرب کرده و آرد بپاشیم)

سینی را در فر که قبلا چرب کرده ایم به مدت ابتدا ۱۵ دقیقه با حرارت پایین و سپس ۱۰ دقیقه با حرارت بالا(۱۷۰ درجه سانتیگراد) می پزیم.

رولت ها را از فر خارج کرده و در ظرف می چینیم و روی آن را کرم کاکائو می ریزیم.بقیه خمیر باقیمانده را بدین طریق درست می کنیم.

مواد لازم برای تهیه کرم:

شیرخشک=۳ قاشق غذاخوری

آب=۲/۱ لیوان

شکر=۱ قاشق غذاخوری

پودر کاکائو=۳ قاشق غذاخوری

شکلات مایع در صورت تمایل=۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

همه مواد را با م مخلوط کرده و روی حرارت ملایم می گذاریم. مواد را هم می زنیم تا کرم غلیظ شود.