پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

نان رازیانه، زیتون و انگور بی دانه


نان رازیانه، زیتون و انگور بی دانه

برای تهیه مواد روی نان، ۲/۳ پیمانه زیتون درشت، یک دسته آویشن تازه و چند قطره روغن زیتون را در مخلوط کن با یکدیگر مخلوط کنید.

تعداد: ۴ نفر

• مواد لازم

۱ ¾ پیمانه آرد کامل

۱ ¼ قاشق چایخوری خمیر مایه

نصف قاشق چایخوری نمک

نصف قاشق چایخوری شکر

۲/۳ پیمانه آب

• طرز تهیه

۱. در یک کاسه بزرگ، مواد خشک را با یکدیگر مخلوط کنید. سپس آب را اضافه کنید و هم بزنید تا شکل خمیر به خود بگیرند. در صورت نیاز می توانید آب بیشتری اضافه کنید. روی خمیر را بپوشانید و آن را در مکانی گرم قرار دهید تا به مدت دو ساعت بماند و خمیر ور بیاید.

۲. سپس خمیر را در دست توپی کنید آن را روی سطح آردپاشی شده قرار دهید تا دوباره حدود نیم ساعت بماند و حجم خمیر دوبرابر شود.

• مواد روی نان

۲/۳ پیمانه زیتون درشت

یک دسته آویشن تازه

کمی روغن زیتون

۲/۳ پیمانه کشمش طلایی

دو عدد رازیانه

نمک و فلفل سیاه

یک عدد لیموترش

یک پیمانه پنیر پارمسان

یک تکه بزرگ پنیر فتا

عسل

• طرز تهیه

۱. برای تهیه مواد روی نان، ۲/۳ پیمانه زیتون درشت، یک دسته آویشن تازه و چند قطره روغن زیتون را در مخلوط کن با یکدیگر مخلوط کنید. سپس کشمش را اضافه کنید و چند پالس بزنید. سپس آنها را کنار بگذارید.

۲. رازیانه ها را خرد کنید و درون یک کاسه با آب لیموترش، نیمی از پنیر پارمسان، ۱/۳ پیمانه کشمش باقی مانده و کمی روغن زیتون، آنها را مخلوط کنید.

۳. فر را با دمای ۵۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید. خمیر را با وردنه باز کنید. کف سینی فر را با روغن چرب کنید. خمیرها را داخل آن بچینید. مواد آماده را روی خمیر بریزید. روی آنها باقی مانده پنیر پارمسان و عسل را بریزید و سپس داخل فر قرار دهید تا سطح آنها کاملا طلایی شود. حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه کافی است.