شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
روش پخت کباب قارچ و فلفل
مواد لازم:
گوشت فیله گوساله=۷۰۰ گرم
پیاز= ۴ عدد
فلفل دلمه ای سبز= ۲ عدد
گوجه فرنگی= ۲ عدد
قارچ درشت=۴ عدد
رب گوجه=۴ قاشق سوپخوری
روغن مایع=مقداری
نمک و فلفل= به میزان لازم
طـــــــــرز تهیه :
دو عدد از پیازها را با رنده ریز کرده و در تنظیف ریخته و فشار می دهیم تا آب آن گرفته شود، سپس گوشت را به قطعات یک دست برش داده و به مدت ۲۴ ساعت در آب و پیاز خوابانده، آن گاه ۲ عدد پیاز دیگر، فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی را به قطعات یک دست برش داده و قارچ را نیز از وسط دو نیم کرده، قسمت بالای فر را روی آخرین درجه روشن کرده و برش های گوشت، پیاز، فلفل، گوجه فرنگی و قارچ را به ترتیب به چوب کباب چوبی کشیده، کف سینی فر را با روغن مایع چرب نموده، کباب ها را در سینی قرار داده و در پنجره بالای فر می گذاریم تا یک طرف کباب بپزد. بعد آن را برگردانده و طرف دیگر را می پزیم. کمی نمک و فلفل روی کباب می پاشیم و رب گوجه فرنگی و کمی نمک و فلفل را در مقداری روغن مایع تفت داده و اندکی آب به آن اضافه کرده و می گذاریم چند جوش بزند، سپس این مایع را در اواخر پخت کباب روی آن ریخته و بعد از ۲دقیقه از فر بیرون می آوریم.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
دولت حسین امیرعبداللهیان مجلس شورای اسلامی سیستان و بلوچستان افغانستان انتخابات امیرعبداللهیان عراق جنگ دولت سیزدهم حجاب مجلس
سیل ایران تهران هواشناسی سیلاب شهرداری تهران سازمان هواشناسی باران فضای مجازی آتش سوزی یسنا هلال احمر
خودرو قیمت دلار قیمت خودرو مسکن دلار بانک مرکزی قیمت طلا تورم ارز بازار خودرو حقوق بازنشستگان ایران خودرو
صدا و سیما مسعود اسکویی صداوسیما دفاع مقدس بی بی سی موسیقی مهران غفوریان تلویزیون ساواک سریال سینمای ایران تبلیغات
رژیم صهیونیستی جنگ غزه فلسطین اسرائیل حماس روسیه آمریکا ترکیه انگلیس اوکراین نوار غزه ایالات متحده آمریکا
فوتبال پرسپولیس استقلال سپاهان لیگ برتر رئال مادرید باشگاه استقلال جواد نکونام بازی علی خطیر باشگاه پرسپولیس بایرن مونیخ
هوش مصنوعی اینستاگرام آیفون دیابت اپل عکاسی ناسا موبایل گوگل تلفن همراه
سلامت استرس طب سنتی کبد چرب فشار خون گرما