شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

روش پخت کباب قارچ و فلفل


روش پخت کباب قارچ و فلفل

● مواد لازم:
گوشت فیله گوساله=۷۰۰ گرم
پیاز= ۴ عدد
فلفل دلمه ای سبز= ۲ عدد
گوجه فرنگی= ۲ عدد
قارچ درشت=۴ عدد
رب گوجه=۴ قاشق سوپخوری
روغن مایع=مقداری
نمک و فلفل= به میزان لازم

● طـــــــــرز …

مواد لازم:

گوشت فیله گوساله=۷۰۰ گرم

پیاز= ۴ عدد

فلفل دلمه ای سبز= ۲ عدد

گوجه فرنگی= ۲ عدد

قارچ درشت=۴ عدد

رب گوجه=۴ قاشق سوپخوری

روغن مایع=مقداری

نمک و فلفل= به میزان لازم

طـــــــــرز تهیه :

دو عدد از پیازها را با رنده ریز کرده و در تنظیف ریخته و فشار می دهیم تا آب آن گرفته شود، سپس گوشت را به قطعات یک دست برش داده و به مدت ۲۴ ساعت در آب و پیاز خوابانده، آن گاه ۲ عدد پیاز دیگر، فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی را به قطعات یک دست برش داده و قارچ را نیز از وسط دو نیم کرده، قسمت بالای فر را روی آخرین درجه روشن کرده و برش های گوشت، پیاز، فلفل، گوجه فرنگی و قارچ را به ترتیب به چوب کباب چوبی کشیده، کف سینی فر را با روغن مایع چرب نموده، کباب ها را در سینی قرار داده و در پنجره بالای فر می گذاریم تا یک طرف کباب بپزد. بعد آن را برگردانده و طرف دیگر را می پزیم. کمی نمک و فلفل روی کباب می پاشیم و رب گوجه فرنگی و کمی نمک و فلفل را در مقداری روغن مایع تفت داده و اندکی آب به آن اضافه کرده و می گذاریم چند جوش بزند، سپس این مایع را در اواخر پخت کباب روی آن ریخته و بعد از ۲دقیقه از فر بیرون می آوریم.