جمعه, ۱۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 31 January, 2025
مجله ویستا

نکاتی برای طباخی چینی و ژاپنی


غذاهای چینی یکی از متداول‌ترین غذاهای آسیئی برای توریست‌ها به‌شمار می‌رود که تنوع زیادی در مزه و چاشنی آنها به‌کار رفته است. غذاهای بخار پز به‌خصوص برای افرادی که رژیم غذائی …

غذاهای چینی یکی از متداول‌ترین غذاهای آسیئی برای توریست‌ها به‌شمار می‌رود که تنوع زیادی در مزه و چاشنی آنها به‌کار رفته است. غذاهای بخار پز به‌خصوص برای افرادی که رژیم غذائی دارند و به فکر سلامتی خود می‌باشند از جمله محبوب‌ترین غذاهای آنها به‌شمار می‌رود.

از خصوصیات آشپزی ژاپنی ظرافت و دقتی می‌باشد که در طبخ غذاهای آن به‌کار رفته است غذاهای ژاپنی علاوه بر نمائی جذاب و زیبا، طعمی مطبوع و دلپذیر دارند.