سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

خرده نان تست


خرده نان تست

برای جلوگیری از هدر رفتن باقی‌مانده نان، با جایگزین کردن آنها به جای چند ماده غذایی امکان استفاده دوباره از آن و جلوگیری از اسراف وجود دارد.
نان‌های باقی‌مانده در طول هفته …

برای جلوگیری از هدر رفتن باقی‌مانده نان، با جایگزین کردن آنها به جای چند ماده غذایی امکان استفاده دوباره از آن و جلوگیری از اسراف وجود دارد.

نان‌های باقی‌مانده در طول هفته را به صورت مکعب‌های کوچک خرد کرده و سپس آنها را درون فریزر قرار دهید. روش دیگر پودر کردن آنها است. در پایان هفته آن را درون یک ماهیتابه کم عمق ریخته و آنها را با روغن زیتون سرخ کنید تا کاملاً طلایی شوند. هر چند وقت یکبار ماهیتابه را تکان دهید تا خرده نان‌ها بطور یکنواخت سرخ شوند. مقدار روغن مورد نیاز به ازای هر دو فنجان خرده نان یک چهارم فنجان است.

یکی از موارد استفاده از این خرده نان‌ها، مصرف آنها همراه با ماکارونی است. هنگام صرف ماکارونی یک کاسه از خرده نان‌های سرخ شده را کنار دیس ماکارونی قرار داده و مانند نمک روی آن بپاشید. ترکیب بافت نرم ماکارونی یا نودلز و بافت ترد خرده‌نان‌ها صرف غذا را دلپذیرتر می‌کند. علاوه بر این می‌توان خرده نان‌ها را با استفاده از ادویه طعم‌دار کرده و آنها را درون فریزر نگهداری کرد. از این شماره روش‌های استفاده از این خرده نان‌ها را در تهیه غذاهای گوناگون در این ستون معرفی خواهیم کرد.