یکشنبه, ۲۶ اسفند, ۱۴۰۳ / 16 March, 2025
چه طور میگو انتخاب کنیم و بپزیم

میگو یکی از لذیذترین و خوشمزهترین خوراکیهای دریایی است، اما برای لذت بردن از میگو باید نوع خوب آن را بشناسید و آن را به بهترین شکل تهیه کنید.
به گزارش سایت برترینها؛ میگو در بسیاری از غذاهای دریایی، پیش غذا، پاستا و... حضور دارد. بنابراین انتخاب میگوی خوب از الزامات غذای خوب است.
● چطور میگوی خوب انتخاب کنیم؟
نخستین نکته برای خوش طعم بودن میگو، تازه بودن آن است. میگوی تازه بسیار بهتر از میگوی منجمد است، اما ابتدا باید میگو را پوست بکنید و آن را تمیز کنید. هنگام خرید میگو باید به نکات زیر توجه داشته باشید:
-برای داشتن یک کیلوگرم میگوی پاک شده، ۵/۱ کیلوگرم میگوی پاک نشده بخرید.
- قیمت میگو به اندازه آن بستگی دارد. هرچه اندازه بزرگتر باشد، قیمت آن بالاتر خواهد بود.
- به دنبال میگوی درشت، سفت، آبدار با پوست شفاف و آبدار باشید که خالهای سیاه نداشته باشد.
- میگو باید بوی تازگی و دریا بدهد. بوی آمونیاک نشان دهنده فاسد شدگی میگو است.
- تعداد میگوها در هر کیلوگرم با توجه به اندازه آنها متغیر است؛ اگر بزرگ باشند تعدادشان کمتر و اگر ریز باشند، بیشتر است.
● میگوی تازه یا منجمد؟
میگو در بستهبندیهای متفاوت و منجمد حتی در سوپرمارکتها نیز به فروش میرسد. اگر میگوی منجمد تهیه کردهاید، یک شب پیش از استفاده آن را از فریزر خارج کنید و داخل ظرف در بسته که هیچ نوع هوایی وارد آن نمیشود داخل یخچال نگه دارید تا یخ آن باز شود. یا برای باز شدن یخ میتوانید به مدت دو دقیقه زیر جریان آب سرد قرار دهید.
نکته: برای حفظ بافت آبدار میگو، نباید هرگز آن را زیر آب گرم بگیرید یا در دمای اتاق یخ آن را باز کنید.
● چطور میگو را تازه نگه داریم؟
نصف یک کاسه بزرگ را با یخ پر کنید. میگوها را داخل یخ بگذارید. البته مطمئن شوید که میگوها دقیقا روی یخ است و داخل آبی که از ذوب شدن یخها در ته ظرف ایجاد میشود، نمیافتند. روی ظرف را بپوشانید و تا زمان استفاده داخل یخچال نگهدارید. در صورت نیاز، آب ظرف را خالی و یخ بیشتری اضافه کنید.
● نحوه پوست کندن و تمیز کردن میگو
مرحله یک: پوست کندن
۱- از طول و از داخل شکم، پوست میگو را به سمت پایین برش بزنید.
۲- از قسمت سر میگو پوست را جدا کنید. خیلی آرام دم را بکشید تا از بدن جدا شود. میتوانید دم میگو را جدا نکنید.
مرحله دو: کمر میگو را با چاقو برش دهید
با کمک یک چاقوی تیز، از قسمت سر تا دم میگو را برش دهید.
مرحله سه: روده میگو را خارج کنید
با کمک نوک چاقو، روده میگو را که همچون نخ سیاه یا سبز رنگ است خارج کنید. برای این منظور، نوک چاقو را زیر روده قرار دهید و آن را بکشید. سپس، میگو را زیر آب سرد بشویید.
نکته: روه میگو اگر در بدن آن باقی بماند میتواند باعث طعم بد آن بشود.
● روشهای پخت میگو
دستور پختهای بسیاری برای میگو وجود دارند، اما به طور کلی، میتوان به دو روش آب پز و کبابی برای این خوراکی خوشمزه اشاره کرد.
روش آب پز کردن میگو
- قابلمه را با آب و نمک پر کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.
- میگوها را داخل آب بریزید.
- به مدت یک تا سه دقیقه آب پز کنید تا میگو صورتی و کدر شود.
- آن را آبکش کنید و زیر آب سرد بگیرید.
● روش کباب کردن میگو
- برای کباب کردن مستقیم میگو روی آتش، آنها را به سیخ بکشید و کباب کنید.
- روی حرارت ملایم زغال، میگوهای بسیار بزرگ را به مدت ۶ تا ۸ دقیقه کباب کنید تا تیره شود.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست