دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
باقلوای سه رنگ قزوین
مواد لازم:
پودر بادام یک کیلو
پودر قند نیم کیلو
پودر پسته و پودر قند ۲۵۰ گرم (۲۰۰ گرم پودر پسته و ۵۰ گرم پودر قند)
آرد سفید گندم نیم کیلو
تخم مرغ ۱ عدد
هل ۲ قاشق غذاخوری
آب نیم گرم ۲ قاشق غذاخوری
روغن جامد ۶ قاشق غذاخوری
زعفران نیم مثقال
روش تهیه خمیر باقلوا:
۲ قاشق غذاخوری روغن را آب کرده و در ظرف مناسبی بریزید. سپس تخم مرغ و آب را مخلوط کرده و به میزان مورد نیاز آرد اضافه کنید تا خمیر به دست نچسبد. خمیر را ۱۰ دقیقه استراحت دهید. سپس آن را به دو قسمت تقسیم نمایید. یک قسمت را با وردنه باز کنید. کف تابهٔ مخصوص باقلوا را چرب کرده، خمیر نازک باز شده را در آن پهن کنید. قند بادام (مخلوط پودر قند و بادام) را با مقداری هل مخلوط کنید و آن را به۳ قسمت تقسیم کنید.
یک قسمت آن را در تابه روی خمیر بریزید. سپس روی خمیر راصاف کرده وبا دست فشار دهید. در این مرحله پودر زعفران را با ۴ قاشق غذاخوری قند بادام (مخلوط پودر قند و بادام) مخلوط کنید. این مخلوط را درتابه بریزید، صاف کنید و کمی با گوشت کوب بکوبید تا صاف شود. قسمت دوم قند بادام (مخلوط پودر قند و بادام) را روی قسمت زعفرانی ریخته، صاف کنید و کمی بکوبید (یا با قاشق محکم فشار دهید) تا روی مواد کاملاً صاف و فشرده شود. سپس قند پسته (مخلوط پودر پسته و پودر قند) و کمی هل را مخلوط نمایید و در تابه پهن کنید و روی آن را بکوبید. در مرحلهٔ سوم، آخرین قسمت قند بادام (مخلوط پودر قند و بادام) را پهن کنید و خوب بکوبید تا قند بادام کاملاً فشار شود. سپس ۲ قاشق روغن آب کرده روی باقلوا بریزید. نیمهٔ دیگر خمیر را با وردنه باز کرده و روی مواد پهن کنید. بعد از اینکه خمیر را خوب صاف کردیم، اضافهٔ خمیر دور تابه را ِبِبُرید. سپس باقلوا را به صورت لوزی برش دهید. بقیهٔ روغن(۲ قاشق غذا خوری روغن آب کرده) را روی آن بریزید. تابه را در فری که از قبل با حرارت ۱۸۰ درجهٔ سانتی گراد گرم شده، در طبقه وسط قرار دهید. هنگامی که دور تابه رنگ انداخت، باقلوا آماده است. در این هنگام شربت باقلوا را (مواد لازم و طرز تهیه آن در زیر آمده است) در ۳-۲ نوبت روی باقلوا بریزید. برای تزیین باقلوا روی هر لوزی خلال پسته قرار دهید.
مواد لازم برای شربت باقلوا:
شکر ۳ پیمانه
آب ۱ پیمانه
گلاب یک دوم پیمانه
جوهر لیمو یک چهارم قاشق چای خوری
روش تهیه شربت باقلوا: شکر، آب، گلاب و جوهر لیمو را مخلوط کرده، روی حرارت قرار میدهیم تا شکر آب شود، و شربت کمی بجوشد (شربت نباید غلیظ شود).
نکات قابل توجه:
اگر چاقو را به روغن آغشته کنید، خمیر باقلوا به آسانی بریده میشود.
تابهٔ مخصوص باقلوا به قطر ۴۵ سانتیمتر باشد.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران رافائل گروسی رهبر انقلاب حج مجلس شورای اسلامی کردستان عراق دولت شورای نگهبان انتخابات دولت سیزدهم حسین امیرعبداللهیان رسانه
تهران شهرداری تهران هواشناسی قوه قضاییه حجاب آموزش و پرورش فضای مجازی قتل پلیس سیلاب سازمان هواشناسی شهرداری
ایران خودرو خودرو بانک مرکزی قیمت دلار قیمت طلا قیمت خودرو بازار خودرو دلار حقوق بازنشستگان مسکن قیمت بورس
تئاتر سریال سریال افعی تهران محمدعلی علومی نمایشگاه کتاب موسیقی تلویزیون دفاع مقدس سینمای ایران صدا و سیما صداوسیما سینما
مغز دانشگاه آزاد اسلامی دانش بنیان گوشی هوشمند
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین حماس جنگ غزه آمریکا روسیه اوکراین طوفان الاقصی رفح نوار غزه
پرسپولیس فوتبال استقلال لیگ برتر نساجی ذوب آهن لیگ برتر ایران رئال مادرید بازی سپاهان جواد نکونام لیگ برتر فوتبال ایران
هوش مصنوعی اپل سامسونگ آیفون گوگل باتری مایکروسافت پهپاد اینستاگرام تلفن همراه ناسا
رژیم غذایی بیمه چاقی زیبایی ویتامین چای کاهش وزن آلرژی دندانپزشکی