چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
کدو و سبزیجات پخته
مواد لازم برای چهار نفر
چهار عدد کدو
یک سوم فنجان برگ نعنا
سه قاشق مرباخوری روغن زیتون
یک چهارم قاشق مرباخوری نمک
یک چهارم فنجان بادام زمینی
پنیر پارمسان
یک قاشق مرباخوری آبلیمو
طرز تهیه
تابه کوچکی را روی حرارت ملایم قرار داده و بادام زمینی را در آن تفت دهید.
سپس کدو را لایه لایه کرده و آنها را روی کاغذ آشپزخانه پهن کنید.برگ های نعنا را خرد کرده و همراه با کدو و آبلیمو درون کاسه ای بریزید و بادام زمینی را به آن اضافه کنید. صبر کنید تا مواد برای ۱۰ دقیقه باهم آمیخته شود. سپس مواد را در بشقابی ریخته و به میزان دلخواه نمک و فلفل اضافه کنید. پنیر پارمسان را خرد کرده و روی شام ساده ریخته و غذا را تزئین کنید.
[ماهرخ جواهری]
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست