سه شنبه, ۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 21 January, 2025
شیرینی کاکائویی بدون نیاز به فر
این رسپی بسیار راحته که میتونید هر روز واسه مهمانهای همون روزتون درستش کنید و نگران مهمونای فرداتون نباشید. فر هم که نمیخواد پس واسه دوستانی که تو خونه فر ندارند مناسبه.
طرز تهیه شیرینی کاکائویی بی نظیر
مواد اولیه :
شکلات تلخ ۱۰۰ گرم
شکر ۱۲۵ گرم
عسل ۵۰ گرم
خامه ۱۰۰ گرم
کره ۵۰ گرم
طرز تهیه:
۱.شکر و خامه رو توی دیگ یا شیر جوش میریزیم.
۲.جنس دیگ مهم نیست.
۳.روی حرارت متوسط اجاق قرار میدیم. و هم میزنیم.
۴.وقتی شروع کرد به قل زدن، زمان میگیریم و بعد از ۵ دقیقه از روی حرارت برمیداریم.
۵.ولی اگر با تلخی شکلات مشکل دارید میتونید با درصد های پایینتر کار کنید.
۶.شکلات رو خورد میکنیم.
۷.عسل و کره و شکلات رو توی دیگ میریزیم و هم میزنیم و روی حرارت متوسط اجاق مرار میدیم.
۸.مرتب هم میزنیم.
۹.از عسل طبیعی استفاده نکنید. حتما از عسل صنعتی بازاری استفاده کنید.
۱۰.به هم زدن ادامه میدیم. اگر دماسنج داریم که باید به دمای ۱۲۰ درجه سانتیگراد برسیم.
لزومی نداره حتما دماسنج داشته باشید.به غلظتش خوب دقت کنید.
۱۱.باز بذاریدش روی حرارت و به هم زدن ادامه بدید.
۱۲.یکی از راه های تشخیصش اینه که موقعی که داریم هم میزنیم کارامل اینقدر غلیظ شده که کف دیگ کاملا تمیز دیده میشه. یعنی یه جورایی کشدار و غلیظه.
۱۳.اگر دارید مرتب هم میزنید نباید نگران سوختنش باشید. حرارت زیر دیگ اونقدری نیست که شکلات رو بسوزونه. پس اینقدر به هم زدن سریع و مرتب ادامه بدید تا به غلظتی که گفتم برسید.
۱۴.از قبل توی یک ظرف با ابعاد حدودی ۱۰ در ۱۰ سانتیمتر یک تکه کاغذ روغنی قرار میدیم.
۱۵.لزومی نداره مربع باشه میتونه مستطیلی باشه. ابعادش ولی تو همین مایه ها باشه.
۱۶.مایه رو توی قالب میریزیم.
۱۷.برای نیم ساعت توی یخچال قرار میدیم تا سفت شه.
۱۸.حالا با کارد به ابعاد مورد نظر برش میزنیم.
۱۹.برای سهولت کار هر بار لبه کارد رو تمیز کنید و بعد برش بزنید.
۲۰.این رو هم بگم که چون کارامل سفته، برش زدنش انرژی میخواد!
نکات:
۱- خب به همین سادگی. حالا لای کاغذ روغنی یا زر ورق بپیچید و تزئین کنید. یا اینکه نه همینطوری برش زده توی ظرف خوشگل بچینید و سرو کنید.
۲- در صورت دلخواه میتونید از اسانس یا ادویه هایی مثل هل و دارچین هم استفاده کنید. یا با ترکیبی از آجیل خورد شده. کاراملها رو در کیسه یا ظرف در بسته در یخچال نگهداری میکنیم. عمرش هم خیلی خوبه میتونید هفته ها داشته باشیدش. با پودر پسته یا بادام یا سایر آجیلها و همچنین ادویه ها توش تنوع ایجاد کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست