پنجشنبه, ۲۸ تیر, ۱۴۰۳ / 18 July, 2024
شیرینی کاکائویی بدون نیاز به فر
![شیرینی کاکائویی بدون نیاز به فر](/web/imgs/16/11/mwy3d1.jpeg)
این رسپی بسیار راحته که میتونید هر روز واسه مهمانهای همون روزتون درستش کنید و نگران مهمونای فرداتون نباشید. فر هم که نمیخواد پس واسه دوستانی که تو خونه فر ندارند مناسبه.
طرز تهیه شیرینی کاکائویی بی نظیر
مواد اولیه :
شکلات تلخ ۱۰۰ گرم
شکر ۱۲۵ گرم
عسل ۵۰ گرم
خامه ۱۰۰ گرم
کره ۵۰ گرم
طرز تهیه:
۱.شکر و خامه رو توی دیگ یا شیر جوش میریزیم.
۲.جنس دیگ مهم نیست.
۳.روی حرارت متوسط اجاق قرار میدیم. و هم میزنیم.
۴.وقتی شروع کرد به قل زدن، زمان میگیریم و بعد از ۵ دقیقه از روی حرارت برمیداریم.
۵.ولی اگر با تلخی شکلات مشکل دارید میتونید با درصد های پایینتر کار کنید.
۶.شکلات رو خورد میکنیم.
۷.عسل و کره و شکلات رو توی دیگ میریزیم و هم میزنیم و روی حرارت متوسط اجاق مرار میدیم.
۸.مرتب هم میزنیم.
۹.از عسل طبیعی استفاده نکنید. حتما از عسل صنعتی بازاری استفاده کنید.
۱۰.به هم زدن ادامه میدیم. اگر دماسنج داریم که باید به دمای ۱۲۰ درجه سانتیگراد برسیم.
لزومی نداره حتما دماسنج داشته باشید.به غلظتش خوب دقت کنید.
۱۱.باز بذاریدش روی حرارت و به هم زدن ادامه بدید.
۱۲.یکی از راه های تشخیصش اینه که موقعی که داریم هم میزنیم کارامل اینقدر غلیظ شده که کف دیگ کاملا تمیز دیده میشه. یعنی یه جورایی کشدار و غلیظه.
۱۳.اگر دارید مرتب هم میزنید نباید نگران سوختنش باشید. حرارت زیر دیگ اونقدری نیست که شکلات رو بسوزونه. پس اینقدر به هم زدن سریع و مرتب ادامه بدید تا به غلظتی که گفتم برسید.
۱۴.از قبل توی یک ظرف با ابعاد حدودی ۱۰ در ۱۰ سانتیمتر یک تکه کاغذ روغنی قرار میدیم.
۱۵.لزومی نداره مربع باشه میتونه مستطیلی باشه. ابعادش ولی تو همین مایه ها باشه.
۱۶.مایه رو توی قالب میریزیم.
۱۷.برای نیم ساعت توی یخچال قرار میدیم تا سفت شه.
۱۸.حالا با کارد به ابعاد مورد نظر برش میزنیم.
۱۹.برای سهولت کار هر بار لبه کارد رو تمیز کنید و بعد برش بزنید.
۲۰.این رو هم بگم که چون کارامل سفته، برش زدنش انرژی میخواد!
نکات:
۱- خب به همین سادگی. حالا لای کاغذ روغنی یا زر ورق بپیچید و تزئین کنید. یا اینکه نه همینطوری برش زده توی ظرف خوشگل بچینید و سرو کنید.
۲- در صورت دلخواه میتونید از اسانس یا ادویه هایی مثل هل و دارچین هم استفاده کنید. یا با ترکیبی از آجیل خورد شده. کاراملها رو در کیسه یا ظرف در بسته در یخچال نگهداری میکنیم. عمرش هم خیلی خوبه میتونید هفته ها داشته باشیدش. با پودر پسته یا بادام یا سایر آجیلها و همچنین ادویه ها توش تنوع ایجاد کنید.
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
مسعود پزشکیان ایران محمدجواد ظریف دولت سیزدهم دولت چهاردهم پزشکیان دولت علی باقری رهبر انقلاب ترور رئیس جمهور انتخابات
قتل تهران تب دنگی شهرداری تهران پشه آئدس تعطیلی ادارات زلزله تیراندازی پلیس عزاداری محرم شورای شهر تهران سازمان تامین اجتماعی
واردات خودرو خودرو اربعین قیمت دلار قیمت طلا قیمت خودرو حقوق بازنشستگان بازار خودرو مالیات بازنشستگان سایپا سهام عدالت
فرهاد مشیری سینما تلویزیون سینمای ایران وزارت ارشاد دفاع مقدس فیلم لیلی رشیدی شورای عالی انقلاب فرهنگی صداوسیما بازیگر سینمای جهان
محصولات کشاورزی آزمون سراسری ماه فناوری درمان و آموزش پزشکی
رژیم صهیونیستی دونالد ترامپ غزه ترامپ اسرائیل جنگ غزه فلسطین آمریکا روسیه ترور ترامپ چین جو بایدن
فوتبال پرسپولیس استقلال علیرضا بیرانوند باشگاه پرسپولیس سپاهان رئال مادرید تراکتور نقل و انتقالات لیگ برتر یورو 2024 تیم ملی اسپانیا نقل و انتقالات
هوش مصنوعی سرعت اینترنت اینترنت تیک تاک ناسا گوگل گرمایش جهانی اپل شیائومی ربات
گرما دیابت رژیم غذایی گرمازدگی کاهش وزن افسردگی صبحانه نوشابه