پنجشنبه, ۱۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 30 January, 2025
اثرات سطوح مختلف انرژی و پروتئین جیره بر قدرت باروری و جوجه درآوری تخم مرغ های مرغان مادر بومی
به منظور بررسی اثر سطوح مختلف انرژی و پروتئین بر روی صفات تولید مثلی مرغان مادر بومی تعداد ۴۴۱ قطعه مرغ و ۶۳ قطعه خروس که تا ۲۰ هفتگی تحت جیره یکسان تغذیه شده بودند به ۶۳ گروه ، هر گروه شامل ۷ قطعه مرغ و یک قطعه خروس تقسیم شدند. با توجه به وجود ۳ سطح انرژی قابل متابولیسم ( ۲۲۵۰ ، ۲۵۰۰ و ۲۷۵۰ کیلو کالری در کیلو گرم ) و ۳ سطح پروتئین خام ( ۱۲ ، ۵/۱۴ و ۱۷ درصد ) آزمایش انجام گرفت. جیره های آزمایشی از سن ۲۰ هفتگی دراختیار مرغان قرار گرفتند و از ۲۴ تا ۷۱ هفتگی رکورد برداری انجام شد. افزایش سطح انرژی از ۲۲۵۰ به ۲۷۵۰ کیلو کالری در کیلو گرم باعث افزایش معنی داری در وزن تخم مرغ های قابل جوجه کشی و وزن جوجه یکروزه شد، ولی سطح انرژی جیره تأثیر معنی داری بر درصد باروری و جوجه درآوری ، درصد تولید تخم مرغ و درصد تلفات جنینی نداشت. همچنین افزایش سطح پروتئین به طور معنی داری درصد جوجه درآوری را کاهش داد. به طور کلی با توجه به نتایج بدست آمده از تحقیق حاضر، استفاده از جیره های غذایی دارای ۲۵۰۰ کیلو کالری انرژی و ۵/۱۴ درصد پروتئین جهت تغذیه مرغان مادر بومی در طی دوره تخمگذاری مناسب به نظر می رسد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست