جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

نان شکلاتی


نان شکلاتی

● مواد لازم :
۱) ۱۰۰ گرم شکلات نیمه شیرین و یا تلخ
۲) نصف فنجان شیر
۳) ۵/۱ فنجان آرد
۴) ۲ قاشق مرباخوری بیکینگ پودر
۵) یک چهارم قاشق مرباخوری نمک
۶) یک چهارم فنجان ماست سفت
۷) ۱۱۵ گرم کره
۸) …

مواد لازم :

۱) ۱۰۰ گرم شکلات نیمه شیرین و یا تلخ

۲) نصف فنجان شیر

۳) ۵/۱ فنجان آرد

۴) ۲ قاشق مرباخوری بیکینگ پودر

۵) یک چهارم قاشق مرباخوری نمک

۶) یک چهارم فنجان ماست سفت

۷) ۱۱۵ گرم کره

۸) ۱۷۰ گرم شکر

۹) ۲ عدد تخم مرغ درشت

۱۰) یک قاشق مرباخوری وانیل

طرز تهیه:

۱) فر را روی ۱۶۰ درجه سلسیوس تنظیم کنید و سینی فر را در وسط آن قرار دهید.

۲) قالبی در حدود ۸ در ۱۳ در ۲۳ سانتی متر را با کاغذ روغنی آماده کنید.

۳) شکلات را با یک چهارم فنجان شیر در کاسه ای که روی آب در حال جوشیدن قرار دارد ذوب کنید.

۴) آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم الک کنید.

۵) در ظرف دیگری ماست و بقیه شیر را با هم مخلوط کنید.

۶) کره و شکر را با هم بزنید تا نرم و سبک شود. سپس تخم مرغ ها را جداگانه به مخلوط اضافه کنید. در این مرحله وانیل را نیز اضافه کنید.

۷) همزن را روی دور کند قرار دهید و آرد و مخلوط ماست و شیر را به طور متناوب و به ۳ قسمت به مخلوط کره اضافه کنید.

۸) خمیر را به ۲ قسمت تقسیم و به یک قسمت آن شکلات آب شده را اضافه کنید.

۹) به ترتیب از هر قسمت خمیر را با استفاده از قاشق در قالب بریزید و به مدت یک ساعت در فر قرار دهید تا کیک شما در ۲ رنگ پخته و آماده شود.