جمعه, ۲۱ دی, ۱۴۰۳ / 10 January, 2025
مجله ویستا

طرز تهیه دسر طالبی


طرز تهیه دسر طالبی

این دسر بسیار لذیذ و مناسب برای این فصل است.

● مواد لازم :
طالبی رسیده : یک عدد
آب : کمتر از نصف استکان
شکر : ۲ تا ۴ قاشق غذاخوری
خامه :۲ پیمانه

● طرز تهیه :
پس از خارج کردن دانه ها و پوست …

این دسر بسیار لذیذ و مناسب برای این فصل است.

مواد لازم :

طالبی رسیده : یک عدد

آب : کمتر از نصف استکان

شکر : ۲ تا ۴ قاشق غذاخوری

خامه :۲ پیمانه

طرز تهیه :

پس از خارج کردن دانه ها و پوست کردن، نصف طالبی را به اندازه های حبه قند خرد و نصف دوم را رنده کنید و در یخچال قرار دهید.

طالبی های ریزشده به اندازه های کوچک را با ۲ قاشق آب و ۲ تا ۴ قاشق شکر در ظرفی روی حرارت کم قرار دهید و به مدت ۵دقیقه بپزید تا میوه کمی نرم شود.

ظرف محتوی طالبی را روی یخ و آب سرد بگذارید و صبر کنید تا میوه پخته شده خنک شود.

میوه را در مخلوط کن بریزید تا خوب هم بخورد و سپس به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.

در این مرحله خامه را هم زنید تا مخلوطی نرم و پف کرده به دست بیاید.

طالبی رنده شده و پخته شده را با هم مخلوط و سپس خامه را اضافه کنید. در صورت نیاز می توانید مقداری شکر اضافه کنید.

دسر را در ۶ تا ۸ظرف بریزید و به مدت یک تا ۲ ساعت در یخچال قرار دهید و سپس سرو کنید.