چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
کرپ شکلاتی با ماسکارپونه و تافی
کرپ اصولا کلمهای فرانسوی به معنی فر خورده است و سالهاست که به عنوان یک صبحانهی محبوب جای خود را بر سر میز صبحانه باز کرده است. این صبحانهی ساده و خوشمزه شکل نازکتری از پنکیک است و با همهچیز خورده میشود. با شیرینیها مثل مربا و شکلات به عنوان صبحانه و با شورینیها مثل پنیرها، ژامبون، تخممرغ، گوشت، راتاتویی و قارچ به عنوان یک غذای اصلی.
مواد لازم:
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۶۰ گرم
شیر ۲۴۰ میلی لیتر
آرد الک شده ۷۵ گرم
پودر کاکائوی خالص ۱ قاشق سوپخوری
مقداری نمک
کره ی بدون نمک، ذوب شده ۳ قاشق سوپخوری
شکر ۲۴۰ گرم
آب ۲۴۰ میلی لیتر
پنیر ماسکارپون ۲۴۰ گرم
شکلات نیمه شیرین ۱۵۰ گرم
کره ی بدون نمک ۲ قاشق سوپخوری
خامه ی غلیظ فرمی ۱۲۰ میلی لیتر
طرز تهیه:
۱- برای تهیه کرپ، تخم مرغ ها را در کاسه ی بزرگی بریزید و به خوبی بزنید. شکر، شیر، آرد، کاکائو و نمک و ۲ قاشق سوپخوری از کره ی ذوب شده را با هم بزنید. روی آن را بپوشانید و بگذارید ۳۰ دقیقه بماند.
۲- برای تهیه تافی، سینی فر را کمی چرب کنید. شکر و آب را در قابلمه ای مخلوط کنید. آن را روی شعله ی ملایم هم بزنید تا شکر حل شود. آن را ۵ تا ۷ دقیقه بجوشانید تا طلایی شود. تافی را روی سینی فر ریخته و سینی را شیب دهید تا یک لایه ی نازک از تافی تشکیل شود. بگذارید ۱۰ دقیقه سرد و خشک شود.
۳-تافی ها را از سینی فر جدا کنید، آنها را در کاسه ی کوچکی ریخته و با قاشق تافی ها را له کنید. سه چهارم از تافی های خرد شده را درون ماسکارپون بریزید. آن را برای تزئین کنار بگذارید.
۴-برای تهیه سس شکلات، شکلات وکره را در یک بخار پز دوطبقه یا کاسه ی پیرکسی که روی آب جوش قرار می گیرد ( تماس پیدا نکند) ذوب کنید. آن را با خامه هم بزنید تا زمانی که کاملا مخلوط شوند. در صورت تمایل آن را با برندی مزه دار کنید.
۵- یک قالب کرپ یا یک ماهیتابه ی نچسب۲۰ سانتی متری را روی حرارتِ ملایم گرم کنید. با برس کف آن را با ۱ قاشق سوپخوری باقی مانده ی کره چرب کنید. ۲ قاشق سوپخوری خمیر کرپ را در آن ریخته و قالب را کج کنید تا خمیر به شکل یکنواخت و نازک کف آن را بپوشاند. آن را ۲ تا ۳ دقیقه بپزید تا زمانی که روی کرپ بگیرد و زیر آن نیز قهوه ای شود. آن را برگردانید و روی دیگر را نیز ۱ دقیقه بپزید. کرپ را روی یک بشقاب بگذارید و آنقدر ادامه دهید تا تمام مخلوط مصرف شود. حداقل باید ۶ کرپ تهیه کرده باشید.
۶- کرپ های تهیه شده را در بشقابی روی هم بگذارید و لای هر کدام یک قطعه کاغذ پوستی یا مومی قرار دهید. کل بشقاب را با حوله ی تمیز بپوشانید. وقتی تمام کرپ ها سرد شد، یک قاشق سوپخوری ماسکارپون و مخلوط تافی را در مرکز هر کرپ بریزید. لبه ها را تا بزنید تا شبیه بالشتک شود. هر کرپ را همراه با سس شکلات و تافی روی آن سرو کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست