دوشنبه, ۲۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 10 February, 2025
من می دانم چه کار کرده ای
![من می دانم چه کار کرده ای](/web/imgs/16/162/ns87y1.jpeg)
لپتاپها و رایانههای شخصی تا وقتی حالشان خوب است و به کمک ما میآیند، دوستانی ساکت و ساده هستند...
اما به محض اینکه این دوستان عزیز دچار مشکل میشوند به راحتی میتوانند، کیفیت زندگی شما را تحتتاثیر قرار دهند و کاری کنند که روزها سخت بگذرد. برای اینکه کمتر با این دوستان دچار مشکل شوید و همینطور بدانید که در لحظههای بحران آنها چه باید بکنید، این راهنما را بخوانید.
۱.خاموش کنید، دوباره روشن کنید
از هر ۱۰ باری که به مشکل برمیخورید ۹ بارش را میتوانید با خاموش روشنکردن حل کنید. در خاموش روشن کردن تردید نکنید و مطمئن باشید با همین راهحل ساده زودتر به نتیجه میرسید.
۲.من میدانم چه کار کردهای
تعمیرکار به خوبی میتواند بفهمد قبل از اینکه رایانه منهدم شود، چه بلایی سرش آمده. اگر به او توضیح بدهید که چه کار کردهاید، زودتر به راهحل میرسد. برای همین خجالت نکشید و دقیق و درست به او بگویید، کدام برنامه را باز کردهاید و تازگیها کدام فایل مجانی را دانلود کردهاید.
۳.از پسورد مناسب استفاده کنید
برای ساختن یک پسورد خوب از حروف و اعدادی که نباید تاریخ تولدتان باشد یک پایه اولیه درست کنید و بعد یک پسوند مناسب با سایتی که در آن کار میکنید به آن اضافه کنید. با داشتن یک پسورد امنیتی قوی، ضریب اطمینان رایانه شما هم بالا میرود.
۴.همیشه آنتیویروس خود را آپدیت نگه دارید
هر روز آنتیویروس خود را به روز کنید و هر هفته، تمام سیستم را با آن بررسی کنید. فلش مموریهای ناشناخته را راحت به رایانه وصل نکنید و قبل از هرچیز از نداشتن ویروس مطمئن شوید.
۵.ناهار مجانی وجود ندارد
دانلود کردن آهنگها و فایلهای مجانی از سایتهای اشتراکگذاری میتواند حفرههای امنیتی در رایانهتان ایجاد کند. از سرویسهای مطمئن استفاده کنید تا مشکلی ایجاد نشود و برای داشتن برنامهها، کمی دست به جیب شوید.
۶.وایفای عمومی واقعا عمومی است
اگر نیاز واقعی ندارید که ایمیلتان را در یک مکان عمومی با استفاده از وایفای چک کنید، این کار را نکنید. وقتی روی یک شبکه عمومی هستید، یک طعمه آسان برای هکری هستید که نزدیک شما قرار دارد. پس به راحتی در مکانهای عمومی، رایانه خود را در دسترس هکرها قرار ندهید.
۷.استراحت کنید، هم خودتان هم رایانه
وقتی کاری با رایانه ندارید، آن را خاموش کنید تا هم در استفاده از انرژی صرفهجوبی شود و هم رم آن یا همان حافظه موقت خالی شود. پر بودن رم میتواند رایانهتان را کند کند.
۸.وقتی که آنلاین نمیشود، زنگ بزنید
در بسیاری مواقع، شرکتهای ارائهدهنده اینترنت میتوانند تلفنی مشکل شما را تشخیص بدهند و رایگان آن را حل کنند. خودتان با رایانه سروکله نزنید، یک تماس ساده هم مشکل شما را حل میکند و رایانه را سالم نگه میدارد.
۹.اگر متوجه نمیشوی چه میگویم، من اشتباه میکنم
اینکه یک متخصص رایانه مشتری را سردرگم میکند، تنها به این خاطر است که کارش را خوب بلد نیست. متخصص رایانهتان را عوض کنید.
۱۰.نمایندگی مهم است
نمایندگیها، بهترین مشاوران رایانهها و لپتاپها هستند، آنها دقیقا با مشکلات تولیدهای کارخانهای که نمایندهاش هستند، آشنایی دارند و سریعتر به شما کمک میکنند.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست