یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 12 May, 2024
مجله ویستا

پودینگ شکلاتی با تست دارچینی


پودینگ شکلاتی با تست دارچینی

● مواد لازم برای ۱۲ نفر:
▪ پودر کاکائو: دو سوم پیمانه
▪ شکر- یک چهارم پیمانه
▪ آرد ذرت- یک چهارم پیمانه
▪ شیر پرچرب- ۳ پیمانه
▪ خامه- نصف پیمانه
▪ شکلات تلخ و شیرین خرد شده- ۳۰۰ گرم
▪ …

مواد لازم برای ۱۲ نفر:

پودر کاکائو:

دو سوم پیمانه

شکر- یک چهارم پیمانه

آرد ذرت- یک چهارم پیمانه

شیر پرچرب- ۳ پیمانه

خامه- نصف پیمانه

شکلات تلخ و شیرین خرد شده- ۳۰۰ گرم

وانیل- به مقدار لازم

شکر- یک چهارم پیمانه

کره نرم- ۲ قاشق غذاخوری

پودر دارچین- یک قاشق مرباخوری

نمک- یک هشتم قاشق مرباخوری

برش های نان باگت- ۱۲ عدد

طرز تهیه:

برای تهیه پودینگ، ابتدا پودر کاکائو، شکر، آرد ذرت، نمک و نصف پیمانه شیر را در قابلمه ای با هم مخلوط کنید تا یکدست شود. سپس بقیه شیر و خامه را به قابلمه اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و مرتب هم بزنید تا پودینگ به تدریج غلیظ شود. پس از ۳۰ ثانیه شکلات را به آن اضافه کنید و به مدت یک دقیقه هم بزنید تا شکلات در پودینگ حل شود. پودینگ را از روی حرارت بردارید و وانیل به آن اضافه کنید. پودینگ را در ظرفی که کمی چرب شده است، خالی کنید و بدون این که روی آن را بپوشانید، به مدت ۲ ساعت در دمای اتاق قرار دهید. سپس روی آن را بپوشانید و بگذارید به مدت یک شب کامل در یخچال بماند. برای تهیه تست، شکر، کره، دارچین و نمک را در ظرف کوچکی با هم مخلوط کنید و روی یک طرف نان باگت بمالید. نان ها را در سینی قرار دهید و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه در گریل بگذارید تا نان برشته شود. نان تست دارچینی را با پودینگ شکلاتی سرو کنید.

ارزش غذایی هر برش نان با پودینگ شکلاتی:

۳۱۰ کالری

۱۸ گرم چربی

۱۱ گرم چربی اشباع شده

۲۵ میلی گرم کلسترول

۲۰۸ میلی گرم سدیم

۳۹ گرم کربوهیدرات

۲۱ گرم قند

۴ گرم فیبر

۶ گرم پروتئین

۱۱ درصد کلسیم

۱۶درصد آهن