یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا

تکثیرکننده میگو


تکثیرکننده میگو

● معرفی
فردی می تواند به عنوان تکثیر کننده میگو این شغل را داشته باشد که بتواند از عهده تامین میگوی مولد از دریا و تکثیر آنها در مخازن و سالن های مخصوص در اثر عملیات غذایی برآید. …

معرفی

فردی می تواند به عنوان تکثیر کننده میگو این شغل را داشته باشد که بتواند از عهده تامین میگوی مولد از دریا و تکثیر آنها در مخازن و سالن های مخصوص در اثر عملیات غذایی برآید.

نمونه وظایف

۱) توانایی تشخیص عوامل موثر در کار

۲) توانایی پیشگیری از حوادث و رعایت اصول ایمنی و بهداشت محیط کار

۳) توانایی تشخیص میگوهای مورد تکثیر و نحوه چرخه زیستی آنها

۴) توانایی تامین میگوی مولد از دریا

۵) توانایی استفاده از تاسیسات و تجهیزات موجود در مراکز تکثیر میگو

۶) توانایی عملیات تکثیر در مخازن و سالن ها

۷) توانایی عملیات پرورش لاروهای اولیه و پیشرفته در مخازن

۸) توانایی عملیات بهبود کیفیت آب در سالنهای تکثیر میگو

۹) توانایی عملیات غذا دهی در مراکز تکثیر میگو

۱۰) توانایی عملیات برداشت و یکنیگ لاروهای پیشرفته

۱۱) توانایی تامین میگوی مولد از دریا

۱۲) آشنایی با وسایل صید مولد میگو

تله صید

تور سه جداره

تور ترال

۱۳) آشنایی با معیارهای انتخاب مولد از دریا

مرحله چهار تخمدان

ضمیمه های کامل

حامل اسپرماتوفور

سلامت ظاهری

۱۴) آشنایی با مولدین بومی منطقه

۱۵) شناسایی اصول نگهداری و حمل مولدین

۱۶) شناسایی اصول تامین میگوی مولد از دریا

۱۷) شناخت انواع میگو

میگوی سفید هندی

میگوی موزی

سفید

ژاپنی

ببری سیاه

۱۸) شناسایی اصول تشخیص میگوی ماده و نر

۱۹) آشنایی با مراحل باروری در میگو

۲۰) آشنایی با مراحل لاروی در میگو

تخم

مرحله ناپلیوس

مرحله پروتوزوآ

مایزیس

مرحله پست لارو

۲۱) شناسایی اصول تشخیص مراحل لاروی

۲۲) شناسایی اصول تشخیص مراحل لاروی

۲۳) شناسایی اصول تشخیص میگوهای مورد تکثیر و نحوه چرخه زیستی آنها

۲۴) آشنایی با وسال جعبه کمک های اولیه

۲۵) شناسایی اصول بکارگیری وسایل آتش نشانی (کپسول آتش نشانی)

۲۶) شناسایی اصول نحوه استفاده از حوضچه های حاوی فرمالین

۲۷) شناسایی اصول پیشگیری از حوادث و رعایت اصول ایمنی و بهداشت محیط کار

۲۸) توانایی تشخیص میگوهای مورد تکثیر و نحوه چرخه زیستی آنها

۲۹) آشنایی با تاریخچه تکثیر میگو در دنیا و ایران

۳۰) آشنایی با انواع میگوهای موجود در ایران

میگوی ببری سبز

۳۱) توانایی تشخیص عوامل موثر در کار

۳۲) آشنایی با عوامل موثر در کار

۳۳) آشنایی با عوامل فیزیولوژیکی محیط کار

۳۴) آشنایی با عوامل شیمیایی و بیولوژیکی محیط کار

۳۵) شناسایی اصول تشخیص عوامل موثر در کار

۳۶) توانایی پیشگیری از حوادث و رعایت اصول ایمنی و بهداشت محیط کار

۳۷) آشنایی با وسایل بهداشتی فردی در مراکز پرورش میگو

لباس کار

ماسک

کفش کار (چکمه)

دستکش