یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا

فتوچینی


فتوچینی

مواد لازم:
فتوچینی: یک بسته،
سینه مرغ: یک عدد،
پیاز متوسط: ۲ عدد،
فلفل دلمه‌ای رنگی: یک پیمانه،
سویاسس: ۴ قاشق غذاخوری،
سیب‌زمینی متوسط: یک الی ۲ عدد،
نمک، فلفل و روغن سرخ‌کردنی: …

مواد لازم:

فتوچینی: یک بسته،

سینه مرغ: یک عدد،

پیاز متوسط: ۲ عدد،

فلفل دلمه‌ای رنگی: یک پیمانه،

سویاسس: ۴ قاشق غذاخوری،

سیب‌زمینی متوسط: یک الی ۲ عدد،

نمک، فلفل و روغن سرخ‌کردنی: به میزان لازم.

طرز تهیه:

پیازها را خلالی خرد کرده و در روغن سرخ‌کردنی سرخ کنید. سپس سینه مرغ را ریز خرد کرده و در پیازها تفت دهید. پس از آن یک پیمانه فلفل دلمه‌ای سبز، قرمز و زرد را که به صورت نگینی خرد کرده‌اید، با مرغ و پیاز مخلوط کنید تا کمی تفت بخورد. حالا سویا سس را داخل بقیه مواد بریزید و ظرف را از روی حرارت بردارید. قابلمه‌ای را پر از آب کرده و روی گاز قرار دهید تا جوش بیاید. مقداری نمک در آب بریزید و فتوچینی را داخل آن بگذارید. وقتی فتوچینی آنقدر پخت که مغزش نرم شد، آن را داخل سبدی ریخته و آب سرد روی آن بریزید. داخل قابلمه دیگری کمی آب و روغن بریزید و یک ردیف سیب‌زمینی را که پوست کنده و حلقه‌حلقه کرده‌اید در کف آن بگذارید و سپس قدری از فتوچینی را داخل قابلمه بریزید و یک ردیف هم از سس آماده شده روی آن بریزید؛ این کار را ادامه دهید تا مواد تمام شود. حالا قابلمه را روی حرارت تند گاز گذاشته بعد از این‌که بخار داد، زیر شعله را کم کنید تا فتوچینی خوب دم بکشد.