شنبه, ۳۰ تیر, ۱۴۰۳ / 20 July, 2024
فوت و فن پخت یک ماهیچه خوش طعم
مواد لازم :
ماهیچه از استخوان جدا نشده : به تعداد افراد
روغن: به میزان لازم
زردچوبه و فلفل: به میزان لازم
روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
زعفران آبکرده : ۲ قاشق غذاخوری
پیاز: یک عدد برای ۳ ماهیچه
طرز تهیه :
مقدار کمی روغن در یک ماهیتابه بریزید و زردچوبه را تفت دهید.
ماهیچهها را به آن اضافه و سرخ کنید تا طلایی شود.
این مرحله را با حرارت بالا انجام دهید که آب موجود در گوشت خارج نشود.
بعد در یک قابلمه که کف آن گنجایش تعداد ماهیچهها را داشته باشد، آنها را در یک ردیف چیده و روی آنها را با پیاز خرد شده فراوان بپوشانید.
روغن زیتون، زعفران و فلفل را هم به آن اضافه و حرارت را کم کنید و اجازه دهید ماهیچه با آب پیازها و آب موجود در خودش پخته شود.
دقت کنید تا زمان پخت کامل نباید ماهیچهها را جابهجا کرد و پیازها حتما روی گوشت باشد.
برای پخت این ماهیچه اصلا نیاز به آب نیست. وقتی کامل پخته شد. به آرامی جابهجا کنید وقتی پیاز در این حالت سرخ شد به آن نمک بزنید.
با این روش پخت، ماهیچه بسیار لذیذ و خوش طعم میشود. امتحان کنید.
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
مسعود پزشکیان ایران پزشکیان دولت چهاردهم دولت محمدجواد ظریف رئیس جمهور انتخابات مجلس شورای اسلامی ظریف انتخابات ریاست جمهوری سعید جلیلی
تب دنگی تهران پشه آئدس هواشناسی قتل گرمای هوا وزارت بهداشت شهرداری تهران سازمان هواشناسی پلیس شهر تهران سلامت
دولت سیزدهم قیمت خودرو واردات خودرو برق خودرو مایکروسافت حقوق بازنشستگان قیمت طلا بازنشستگان قیمت دلار بازار خودرو مسکن
عاشورا فضای مجازی سینمای ایران کربلا تلویزیون امام حسین (ع) سینما امام حسین اوشین موسیقی تئاتر مهران مدیری
فناوری
رژیم صهیونیستی دونالد ترامپ غزه اسرائیل فلسطین یمن آمریکا جو بایدن روسیه ترامپ چین جنگ غزه
پرسپولیس فوتبال استقلال نقل و انتقالات باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال نقل و انتقالات لیگ برتر علی علیپور لیگ برتر لیگ برتر ایران تراکتور علیرضا بیرانوند
اینترنت امنیت سایبری ویندوز سامسونگ ناسا گوگل موبایل مریخ هوش مصنوعی عیسی زارع پور سرعت اینترنت
سلامت روان چاقی کاهش وزن افسردگی