پنجشنبه, ۲۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 13 February, 2025
تنهایی مشکل کوچکی نیست اما راه حل دارد
![تنهایی مشکل کوچکی نیست اما راه حل دارد](/web/imgs/16/159/oe66z1.jpeg)
امروزه بسیاری از انسانها در ۲۰ تا ۴۰سالگی خود احساس تنهایی میکنند. بله، حقیقت دارد. آنها از لحاظ اجتماعی مشکلی ندارند بلکه احساس میکنند از لحاظ عاطفی تنها بوده و از دوستان خود دور شدهاند و معمولا این حس تنهایی خود را از خانواده، همکاران و اطرافیانشان پنهان میکنند. آیا شما هم دچار این احساسات شدهاید؟ اگر جوابتان مثبت است این هفت نکته به شما کمک میکند تا از تنهایی در بیایید.
● در هر وضعیتی راضی باشید
شاید بهنظر برسد کنار آمدن با خودتان و وضعیت فعلیتان باعث میشود در مبارزه با تنهایی یک پله به عقب بروید تا جلو، اما اینطور نیست. هرچه بیشتر اخلاقیات خود را بپذیرید و با آنها کنار بیایید، بیشتر احساس اعتمادبهنفس و شادی خواهید کرد یعنی حتی میتوانید از تنهایی هم لذت ببرید.
وقتی تنها هستید به جای بیکاری و نشستن مقابل تلویزیون، کارهایی انجام دهید که از آن لذت بیشتری میبرید. بهخودتان برسید، روی صورتتان ماسک مرطوبکننده بگذارید، ناخنهای دست و پایتان را مانیکور و پدیکور کنید، به موزیک مورد علاقهتان گوش دهید، فیلم مورد علاقهتان را ببینید و هر کاری که باعث شود وقتتان را به شادی و خوشحالی بگذرانید، انجام دهید.
● افکار منفی را دور بریزید
اکثرا وقتی تنها هستید و کاری برای انجام دادن ندارید افکار منفی به راحتی به ذهنتان راه پیدا میکنند، افکاری مانند اینکه به اندازه کافی خوب و موفق نیستید و به همین دلیل زندگی اجتماعی و ارتباطات خوبی ندارید. این موضوع کاملا قابل درک است اما تحقیقات نشان میدهند این تفکرات جلوی پیشرفت شما را میگیرد. لحظهای که ابر سیاه تفکرات منفی بر شما سایه میافکند و احساس میکنید این وضعیت قابل تغییر نیست، بلافاصله به آن پایان دهید. افکارتان را مثبت کنید. بهخودتان بگویید که در حال تغییر هستید و بهزودی با افراد جدیدی آشنا خواهید شد.
● با اعتماد به نفس راه بروید
زمانی که از زندگی خود راضی نبوده و احساس ناراحتی میکنید، حرکات و حالات بدنتان همهچیز را آشکار میکند و این باعث میشود دیگران و حتی اطرافیان از بودن در کنار شما خودداری کنند؛ در نتیجه همچنان در چرخه منفی تنهایی باقی خواهید ماند. برای جلوگیری از این وضعیت، در یک آینه حرکات و حالات بدن خود را بررسی کنید. توصیه ما این است که شانههایتان را باز کنید، قوز نکنید، با اعتمادبهنفس راه بروید و حواستان باشد دست به سینه نباشید، زیرا گرفتن حالت دفاعی بهخود باعث میشود دیگران فکر کنند دوست ندارید به آنها نزدیک شوید، در حالی که قصد شما این نیست.
● در برقراری ارتباط با دیگران درنگ نکنید
اگر به احساس تنهایی خود رسیدگی نکنید پس از مدتی به آن عادت خواهید کرد و این وضعیت برایتان تبدیل به یک حالت معمولی و حتی راحت خواهد شد. چون انسانها معمولا با پیروی از یک جریان ثابت روزمره احساس امنیت بیشتری خواهند کرد؛ پس از همین لحظه دست به کار شوید و خود را از این شیوه نجات داده و آماده برقراری ارتباط با افراد جدید شوید. وقتی سوار آسانسور محل کارتان میشوید به افراد غریبهای که در کنارتان ایستادهاند سلام کنید و لبخند بزنید. زمانی که از فروشگاه خرید میکنید با فروشندگان وارد صحبت شوید تا در مراجعههای بعدی شما را به یاد آورند. اینها راهکارهایی است که به اصلاح روابط اجتماعی شما میانجامد. زمانی که یاد گرفتید چگونه از تمامی لحظهها و فرصتهای کوچک برای برقراری ارتباط با دیگران استفاده کنید، اعتمادبهنفستان بالا میرود.
● شما میتوانید بیشتر از این هم موفق باشید
زمانی که احساس کردید اعتمادبهنفستان در حال افزایش است، موفقیتهایتان را در برقراری ارتباط با دیگران به مراحل بالاتر برسانید. زمانی که سلام دادن به همکارانی که خیلی نمیشناسیدشان در محل کار یا مکانهای دیگر برایتان آسانتر شد، با آنها وارد صحبت شوید و به این ترتیب روابط خود را با آنها عمیقتر کنید.
● راههایی برای پیدا کردن دوستان تازه
برای آشنایی و دوستی با افرادی که به شخصیت شما نزدیکتر هستند، در مکانها و موقعیتهایی قرار بگیرید که به آنها علاقهمندید. برای مثال اگر به ورزش علاقه دارید میتوانید با ثبتنام در یک باشگاه ورزشی دوستان زیادی پیدا کنید یا اگر دوست دارید زبان جدیدی یاد بگیرید، در یک کلاس زبان شرکت کرده و با همکلاسیهای خود رابطه دوستی برقرار کنید. جشنها و بازارهای خیریه نیز مکان خوبی برای آشنایی با افراد جدید به شمار میآیند. در واقع اگر شما اهل کارهای نیکوکارانه هستید قطعا در این جاها افرادی مثل خودتان را خواهید یافت.
● این عادت بینظیر را ترک نکنید
برای بالا رفتن اعتمادبهنفستان سعی کنید هر هفته کارهای جدیدی انجام دهید، به مکانهای جدید بروید و با افراد جدید همجنس خودتان آشنا شده و این اخلاق را تبدیل به یک عادت همیشگی خودتان کنید. اگر در تمرین این هفت مرحله احساس ضعف و ناتوانی کردید، ناامید نشده و به عقب بر نگردید. هرچه بیشتر در این زمینه فعال باشید زندگیتان بهتر خواهد شد.
ترجمه: علیرضا سردشتی
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست