یکشنبه, ۳۱ تیر, ۱۴۰۳ / 21 July, 2024
مجله ویستا

کارامل ساده


کارامل ساده

▪ مواد لازم:
- شکر- یک سوم پیمانه
- تخم مرغ کمی زده شده- ۳عدد
- شیر غلیظ شده- یک و نیم پیمانه
- وانیل- کمی
- میوه فصل - دلخواه
▪ طرز تهیه:
فر را روی ۱۷۰ درجه سانتی گراد تنظیم و روشن کنید. در ماهیتابه …

مواد لازم:

- شکر- یک سوم پیمانه

- تخم مرغ کمی زده شده- ۳عدد

- شیر غلیظ شده- یک و نیم پیمانه

- وانیل- کمی

- میوه فصل - دلخواه

طرز تهیه:

فر را روی ۱۷۰ درجه سانتی گراد تنظیم و روشن کنید. در ماهیتابه یک سوم پیمانه شکر را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر ذوب شود. ماهیتابه را تکان دهید تا شکر به طور یک نواخت آب شود اما از هم زدن با قاشق بپرهیزید. پس از ذوب شدن شکر حرارت را کم کنید و پخت را برای ۵ دقیقه دیگر ادامه دهید تا شکر به رنگ قهوه ای طلایی دربیاید. کارامل آماده شده را در ۶ قالب به طور مساوی بریزید و بگذارید کمی خنک شود. در ظرف دیگری تخم مرغ، شیر، یک سوم پیمانه شکر و وانیل را با هم مخلوط کنید و به طور مساوی در قالب ها و روی کارامل بریزید.

قالب را در سینی حاوی آب داغ قرار دهید و به مدت ۴۰ دقیقه بگذارید بپزد. برای مطمئن شدن از پخت چاقو را درون کارامل ها فرو ببرید در صورت تمیز درآمدن کارامل آماده است. قالب ها را از آب دربیاورید و پس از خنک شدن روی آن را بپوشانید و به مدت ۴ تا ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید. برای این که کارامل به راحتی از قالب جدا شود، دور لبه آن رابا چاقو باز کنید و در بشقاب برگردانید. در صورت تمایل کارامل را با میوه فصل سرو کنید.