چهارشنبه, ۱۹ دی, ۱۴۰۳ / 8 January, 2025
مجله ویستا
بستنی آلبالویی با طعم بادام
مواد لازم
سه فنجان آلبالو تازه
۲ قاشق غذاخوری آبلیمو
سه چهارم فنجان شکر
یک چهارم فنجان شیر کم چرب
یک و نیم فنجان ماست پر چرب
۲ قاشق غذاخوری بادام رنده شده
طرز تهیه
هسته آلبالو را از آن جدا کنید. درون قابلمه متوسطی شکر را همراه با آبلیمو و آلبالوها بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
پس از ۱۰ دقیقه از اینکه مواد در مجاورت حرارت قرار گرفتند شکرها آرام آرام آب شده و آلبالوها در شکر ذوب شده و آبلیمو پخته خواهد شد این مخلوط را در مخلوط کن بریزید و تا جایی مخلوط کنید که کاملاً یکدست شود.
اکنون شیر و ماست و بادام را به مواد درون قابلمه که سرد شده بیفزایید و خوب با هم مخلوط کنید.
این مخلوط را درون فریزر قرار دهید تا به آرامی بسته شده و خودش را بگیرد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست