سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
چرا مدیران دولت اتهام افكنی می كنند
نیمه خردادماه هر سال یادآور هجران رهبر بزرگترین انقلاب دینی در جهان است. این ایام حزنانگیز كه با حضور پرشور و گسترده مردم در مراسم بزرگداشت آن پیر سفر كرده همراه شده بود، با اعجاب دشمنان و تحسین دوستداران ایران و انقلاب اسلامی در سراسر جهان مواجه شد. مردم ایران بار دیگر نشان دادند كه كمبودها، سختیها و نگرانیها، آنها را از واقعیات و افتخارات انقلاب و آرمانهای امام غافل نخواهد كرد و این مردم همچون استقبال تاریخی از بنیانگذار جمهوری اسلامی در ۱۲ بهمن ۵۷ و وداع میلیونی و باشكوه با پیكر مطهر پیر جماران در خرداد ۶۸، هر سال باشكوهتر از گذشته همراه با مقام معظم رهبری در مرقد مطهر آن امام راحل گرد هم میآیند و با آرمانهای آن پیر سفركرده تجدید بیعت میكنند.
حضور اقشار مختلف مردم با گرایشهای گوناگون سیاسی آن هم پس از گذشت ۱۸ سال از رحلت جانگذار آن امام، به همگان نشان میدهد عوامل وحدتساز در ایران بسیار موثرتر از مواردی است كه موجب اختلافات سلیقهای و سیاسی در كشور میشود. امسال با پیشنهاد هوشیارانه رهبر معظم انقلاب، سال اتحاد ملی و انسجام اسلامی نام نهاده شده و مراسم وحدتآفرین بزرگداشت امام راحل كه همواره بر وحدت داخلی و وحدت مسلمین تاكید میفرمودند، جلوهای خاص و غرورآفرین یافت.
اما افسوس كه برخی قدر این روزهای ارزشمند و بازخوانی حوادث افتخارآفرین خرداد را نمیدانند و از هر فرصت و زمانی برای بیان اظهارات ضد وحدت و یا اتهامافكنی به سایر جریانهای سیاسی كشور ابایی ندارند.
اظهارات وزیر دادگستری در خصوص خروج مملكت از مسیر اصلی اهداف انقلاب در طول ۸ سال دولت اصلاحات و یا دوره توسعه اقتصادی منهای عدالت و اسلام در طول ۸ سال دولت سازندگی و سپس اشاره به ظهور معجزه برای تشكیل دولت نهم و بازگشت به مسیر انقلاب را چگونه میتوان توجیه كرد؟
از سوی دیگر وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز بدون توجه به برهه زمانیای كه در آن قرار دارد، با افتخار به بالا بردن توقعات مردم میگوید: كسانی كه بعد از ما خواهند آمد، سخت به آنها میگذرد، چون باید توقعات بالای مردمی را پاسخ دهند!و فراموش میكند كه دامن زدن به توقعات و مطالبات عدیده در عین فقدان امكانات لازم برای تحقق آن، تبدیل فرصتها به تهدید و دلسرد نمودن مردمی است كه چشم امید به توسعه و پیشرفت كشور دارند.
از سوی دیگر در آستانه برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی، باید تاكید كرد كه یكی از مهمترین و بدیهیترین اصول انتخاباتی بیطرفی مجریان و ناظران انتخابات میباشد اما متاسفانه در حالی كه وزیر كشور از تحمیل تاریخ برگزاری انتخابات بر این وزارتخانه سخن میگوید، معاون سیاسی وی با اظهاراتی تند و سیاسی به منتقدان تاریخ برگزاری انتخابات اهانت میكند و در واقع با این اقدام بیطرفی مجری انتخابات را زیر سوال میبرد. همچنین بهكارگیری تعابیری چون <احزاب فریاد بزنند، انتظار دیگری نداریم> از سوی مسوول برگزاری انتخابات، این نگرانی را در اذهان ایجاد میكند كه آیا قرار است برخی رخدادهای انتخابات گذشته بار دیگر تكرار شود؟ اگر قرار باشد نخبگان، فعالان سیاسی، احزاب و... در خصوص انتخابات و زمان و شرایط برگزاری آن صحبت نكنند چه كسی باید در این باره حرف بزند؟
امیدوارم این مدیران ارشد دولت، با به یاد آوردن توصیههای رهبر فقید انقلاب برای وحدت و با حرمتگذاری به توصیههای ارزشمند مقام معظم رهبری و نیز با شناخت دقیق جایگاه حقوقی و مسوولیت خود در آینده سنجیدهتر سخن گفته و از جایگاه دولتی خود برای بیان اظهارات جناحی و تفرقهافكنانه استفاده نكنند.
در پایان لازم میدانم از حضور آیتا... هاشمیرفسنجانی در استان قزوین به خصوص در جمع دانشجویان و دانشگاهیان از طرف مجمع نمایندگان استان تقدیر و تشكر نمایم.
قدرتا... علیخانی
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست