پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

املت به فرم کیک!


● مواد لازم
▪ تخم مرغ:۱۲عدد
▪ گوشت چرخ کرده:۶۰۰گرم
▪ سس گوجه فرنگی:۲۰۰گرم
▪ پیازبزرگ:۱عدد
▪ کره:۱۰۰گرم
▪ آب استخوان:۱فنجان
▪ جعفری ریزشده:کمی
▪ روغن :کمی
▪ نمک:کمی
▪ فلفل:کمی
▪ شیره:کمی
● …

مواد لازم

تخم مرغ:

۱۲عدد

گوشت چرخ کرده:

۶۰۰گرم

سس گوجه فرنگی:

۲۰۰گرم

پیازبزرگ:

۱عدد

کره:

۱۰۰گرم

آب استخوان:

۱فنجان

جعفری ریزشده:

کمی

روغن :

کمی

نمک:

کمی

فلفل:

کمی

شیره:

کمی

طرز تهیه

پیازخردشده رادرمخلوط روغن وکره تفت دهیدتاطلایی رنگ شود.

گوشت چرخ کرده رااضافه کرده وهم بزنید.

آب استخوان وجعفری ریزشده وکمی نمک وفلفل اضافه کنید.

با۱۲تخم مرغ ۳املت جداگانه تهیه کنید،هراملت از۴تخم مرغ تشکیل می شود.

برای تهیه هراملت تخم مرغ هارابانمک فلفل کمی شیر ویک قاشق چای خوری روغن خوب بزنید.

املت راروی دیس قراردهید،نیمی ازمخلوط گوشت چرخ کرده راروی آن قراردهید.

املت دومی راروی این مخلوط قراردهید.

نیمه ی دیگرمخلوط گوشت راروی آن پهن کنید.

بااملت سومی روی مخلوط رابپوشانید.

سس گوجه فرنگی راکاملا"داغ کرده وروی کیک بریزید