جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا

سس قند


کره  :  ۱۰۰ گرم
گشنیز  :  ۱ قاشق سوپخوری
آب  :  ۱ فنجان
فلفل قرمز  :  ۱ قاشق مربا خوری
آب لیموترش  :  ۰.۵ فنجان
نمک  :   قدری
کره را داغ کرده فلفل قرمز نرم به همراه تخم گشنیز بو داده نرم قدری نمک داخل …

کره  :  ۱۰۰ گرم

گشنیز  :  ۱ قاشق سوپخوری

آب  :  ۱ فنجان

فلفل قرمز  :  ۱ قاشق مربا خوری

آب لیموترش  :  ۰.۵ فنجان

نمک  :   قدری

کره را داغ کرده فلفل قرمز نرم به همراه تخم گشنیز بو داده نرم قدری نمک داخل آن ریخته یک گیلاس آب و یا آب گوشت و نیم استکان آبلیمو به آن مخلوط نموده آن را ۱۵ دقیقه هم بزنید و سپس سر سفره ببرید.



همچنین مشاهده کنید