سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا

سوپ کدو حلوایی با پودر کاری


سوپ کدو حلوایی با پودر کاری

در قابلمه ای مناسب، روغن را داغ کنید، سپس پیاز و سیر را در آن تفت دهید تا کمی طلایی شود.

مواد لازم:

روغن کانولا: ۲قاشق غذاخوری

پیاز خرد شده: یک عدد بزرگ

سیر ریز خرد شده: ۲حبه

پودر کاری: یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل: به اندازه کافی

پوره کدوحلوایی: ۲ پیمانه

آب مرغ: ۴پیمانه

خامه: یک پیمانه

طرز تهیه:

در قابلمه ای مناسب، روغن را داغ کنید، سپس پیاز و سیر را در آن تفت دهید تا کمی طلایی شود. پودر کاری، نمک، فلفل، پوره کدو حلوایی و آب مرغ را اضافه کنید. بگذارید به جوش بیاید، حرارت را کم کنید و بگذارید به آرامی بپزد تا جا بیفتد سپس زیر آن را خاموش کنید و بگذارید خنک شود.

مواد را در غذاساز بریزید تا به شکل پوره دربیاید.

سوپ را دوباره داغ کرده و خامه را به آن اضافه و سرو کنید.