سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا

ته چین گوشت | طرز تهیه ته چین گوشت


مواد لازم برای ته چین گوشت



گوشت گوسفندی به اندازه لازم
برنج 4پیمانه
پیاز ریز خورد شده 1 عدد متوسط
کشمش به دلخواه
مواد لازم برای ادویه:گرد غوره 2قاشق
پودر زیره سبز 1قاشق
زرد چوبه نصف قاشق
نمک و فلفل به میزان لازم
سماغ نصف قاشق
پودر پیاز نصف قاشق


ته چین گوشت | طرز تهیه ته چین گوشت

طرز تهیه ته چین گوشت



ابتدا برنج را در آب میپزیم و کمی زود تر برنج را آبکش میکنیم.
سپس مواد ادویه را مخلوط میکنیم.
پس از گذاشتن ته دیگ در قابلمه 1دوم برنج را در قابلمه ریخته و روی آن نصف پیاز ریز شده را پهن میکنیم.
سپس کمی ادویه روی پیاز میپاشیم.
گوشت های خرد شده را ادویه میزنیم تا رنگ گوشت دیده نشود و سپس آنرا روی برنج و پیاز میچینیم.
باقی مانده پیاز را روی گوشت ریخته و برنج را روی گوشت میریزیم تا روی گوشت را کاملا بپوشاند.
بعد برنج را دم میکنیم بعد از بالا آمدن دم برنج میگذاریم به مدت 5 ساعت با حرارت کم بپزد.
کشمش را شسته 1 پیاز کوچک را نگینی خورد کرده سرخ میکنیم به همراه زردچوبه و کشمش هارا به همراه پیاز سرخ کرده کنار برنج درون قابلمه میزاریم تا غذا حاضر شود.


ته چین گوشت | طرز تهیه ته چین گوشت

نکات تکمیلی در مورد ته چین گوشت

ته چین گوشت جزو ته دیگ و ته چین میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و 0 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 6 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
ته چین گوشت را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .

ته چین گوشت ، طرز تهیه ته چین گوشت