شنبه, ۲۵ اسفند, ۱۴۰۳ / 15 March, 2025
مجله ویستا
خوراک قارچ و سیبزمینی

مواد لازم:
گوشت گوساله بدون استخوان:
۴۰۰ گرم
کره:
سه قاشق غذاخوری
آبگوشت:
نیم لیتر
قارچ:
۲۰۰ گرم
پیاز:
چهارعدد
سیب زمینی:
۶ تا ۸ عدد
هویج:
یک تا دو عدد
سس گوجه:
چهار قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه:
به مقدار لازم
جعفری و شوید:
کمی
طرز تهیه:
ابتدا گوشت را باید تکهتکه کرده و با کره سرخکنید و با نیمی از آبگوشت به همراه سسگوجهبه مدت یک ربع بپزید. پس از این کار قارچها راشسته و خرد کنید و همراه با پیاز خردشده باز هم باکره تفت دهید و پس از آن هویج و سیبزمینی رابه قطعات ریز خرد کنید و به مخلوط قارچ و پیازاضافه نمایید. گوشت پخته شده و سس را به آناضافه کنید و به همراه نمک و فلفل و ادویه و خامهبا شعله ملایم روی اجاق قرار دهید تا آب آنکاملا تبخیر شود و در آخر آن را با مقداری سبزیخردشده تزیین و با نان باگت میل کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست