سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا

خوراك‌ قارچ‌ و سیب‌زمینی‌


● مواد لازم‌:
▪ گوشت‌ گوساله‌ بدون‌ استخوان‌: ۴۰۰ گرم‌
▪ كره‌: سه‌ قاشق‌ غذاخوری‌
▪ آب‌گوشت‌: نیم‌ لیتر
▪ قارچ‌: ۲۰۰ گرم‌
▪ پیاز: چهارعدد
▪ سیب‌ زمینی‌: ۶ تا ۸ عدد
▪ هویج‌: یك‌ تا دو …

مواد لازم‌:

گوشت‌ گوساله‌ بدون‌ استخوان‌:

۴۰۰ گرم‌

كره‌:

سه‌ قاشق‌ غذاخوری‌

آب‌گوشت‌:

نیم‌ لیتر

قارچ‌:

۲۰۰ گرم‌

پیاز:

چهارعدد

سیب‌ زمینی‌:

۶ تا ۸ عدد

هویج‌:

یك‌ تا دو عدد

سس‌ گوجه‌:

چهار قاشق‌ غذاخوری‌

نمك‌ و فلفل‌ سیاه‌:

به‌ مقدار لازم‌

جعفری‌ و شوید:

كمی‌

طرز تهیه‌:

ابتدا گوشت‌ را باید تكه‌تكه‌ كرده‌ و با كره‌ سرخ‌كنید و با نیمی‌ از آب‌گوشت‌ به‌ همراه‌ سس‌گوجه‌به‌ مدت‌ یك‌ ربع‌ بپزید. پس‌ از این‌ كار قارچ‌ها راشسته‌ و خرد كنید و همراه‌ با پیاز خردشده‌ باز هم‌ باكره‌ تفت‌ دهید و پس‌ از آن‌ هویج‌ و سیب‌زمینی‌ رابه‌ قطعات‌ ریز خرد كنید و به‌ مخلوط قارچ‌ و پیازاضافه‌ نمایید. گوشت‌ پخته‌ شده‌ و سس‌ را به‌ آن‌اضافه‌ كنید و به‌ همراه‌ نمك‌ و فلفل‌ و ادویه‌ و خامه‌با شعله‌ ملایم‌ روی‌ اجاق‌ قرار دهید تا آب‌ آن‌كاملا تبخیر شود و در آخر آن‌ را با مقداری‌ سبزی‌خردشده‌ تزیین‌ و با نان‌ باگت‌ میل‌ كنید.