دوشنبه, ۲۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 10 February, 2025
مجله ویستا

لوبیا سبز با سس قارچ


لوبیا سبز با سس قارچ

● موادلازم:
▪ قارچ: ۲۵۰گرم
▪ کره: ۲ قاشق غذاخوری
▪ پیاز ریزشده: یک عدد کوچک
▪ حبه سیر له شده: ۲عدد
▪ آویشن خرد شده: یک قاشق مرباخوری
▪ خامه: نصف پیمانه
▪ نمک و فلفل: به میزان کافی
▪ پنیر …

موادلازم:

قارچ:

۲۵۰گرم

کره:

۲ قاشق غذاخوری

پیاز ریزشده:

یک عدد کوچک

حبه سیر له شده:

۲عدد

آویشن خرد شده:

یک قاشق مرباخوری

خامه:

نصف پیمانه

نمک و فلفل:

به میزان کافی

پنیر پارمیزان:

نصف پیمانه

جعفری خرد شده:

مقداری

لوبیا سبز:

۴۰۰گرم

طرز تهیه:

کره را در ماهیتابه روی حرارت ملایم قرار دهید.

پیاز را اضافه کنید و به مدت ۶دقیقه تفت دهید تا نرم شود.

سیر و آویشن را اضافه کنید و به مدت یک دقیقه هم بزنید.

قارچ خرد شده را اضافه کنید و به مدت ۱۵دقیقه هم بزنید تا طلایی شود. خامه، پنیر پارمیزان، نمک و فلفل را اضافه کنید و بگذارید روی حرارت پایین بپزد تا غلیظ شود. سبزی ها را بخار پز کنید. جعفری را در مخلوط قارچ بریزید. لوبیا را با سس آماده سرو کنید.