دوشنبه, ۲۰ اسفند, ۱۴۰۳ / 10 March, 2025
مجله ویستا

پنکیک لیمو و پنیر خامه ای


پنکیک لیمو و پنیر خامه ای

ماهیتابه مناسب را روی حرارت کم قرار دهید، یک قاشق غذاخوری کره در آن بریزید و بگذارید آب شود.

مواد لازم :

تخم مرغ، زرده جدا شده از سفیده : ۳عدد

پنیر خامه ای : سه چهارم پیمانه

کره نرم : ۵۶ گرم

شکر : ۲ قاشق غذاخوری

نمک : یک چهارم قاشق چای خوری

آرد : نصف پیمانه

پوست لیموی تازه : یک قاشق غذاخوری

کره : ۲ قاشق غذاخوری

آویشن تازه خرد شده " یک قاشق غذاخوری ( یا خشک نصف قاشق چای خوری)

پودر قند : در صورت تمایل

طرز تهیه :

سفیده را هم بزنید تا سفت شود.

زرده، پنیر، ۵۶ گرم کره، شکر و نمک را با هم مخلوط کنید. آرد را نیز اضافه کنید و هم بزنید.

پوست لیمو و آویشن را نیز به مواد اضافه کنید و هم بزنید.

سپس به آرامی سفیده تخم مرغ را به مواد اضافه کنید و هم بزنید.

ماهیتابه مناسب را روی حرارت کم قرار دهید، یک قاشق غذاخوری کره در آن بریزید و بگذارید آب شود.

سپس هر بار یک چهارم پیمانه مایه به ماهیتابه اضافه کنید و بگذارید پنکیک پنج دقیقه بپزد یا حباب روی سطح پنکیک دیده شود.

پنکیک را برگردانید و بگذارید ۳دقیقه دیگر بپزد تا کاملا طلایی رنگ شود. با بقیه مواد نیز این کار را تکرار کنید.

پنکیک را بلافاصله و در صورت تمایل با پودر قند سرو کنید.

پنکیک را می توان به عنوان صبحانه یا اسنک عصرانه سرو کرد.