پنجشنبه, ۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 23 January, 2025
دلمه بادمجان با سس پنیر
مواد لازم :
بادمجان دلمهای: سه عدد
فیلهمرغ: ۵۰ گرم
فیله گوجهفرنگی: ۵۰ گرم (دو عدد)
فلفلدلمهای خرد شده: یک عدد
پیاز خرد شده: یک عدد
سیر: چهار حبه
آرد گندم: سه قاشق غذاخوری
شیر: دو لیوان
پنیر پیتزا: ۱۵۰ گرم
نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
کره: ۱۰۰ گرم
جعفری ساطوری شده:سه قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
درون یک تابه، پیاز، زردچوبه و سیر میریزیم و مقداری تفت میدهیم سپس فیلهمرغ و فلفلدلمهای را میافزاییم. مقداری نمک و فلفل به آن زده، در انتها گوجهفرنگی را به آن اضافه کرده، حرارت را خاموش میکنیم با این مواد داخل بادنجانها را پر میکنیم و آنگاه آرد و کره را روی حرارت قرار داده تا بوی خامی آرد گرفته شود سپس کمکم شیر را افزوده تا گلوله نشود و سس را روی آن میریزیم بعد با پنیرپیتزا روی آن را میپوشانیم، داخل یک پیرکس را از این بادنجانها پر میکنیم و در فری که از قبل گرم شده در دمای ۲۱۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درون فر قرار دهید. یا میتوانید روی حرارت گاز قرار دهید.در موقع سرو مقداری جعفری روی دلمهها میریزیم.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست