سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

شکلات گردویی


شکلات گردویی

● مواد لازم:
شکلات سیاه ۱۰۰ گرم
بیسکوئیت ساده ۳۱۰ گرم
گردو خرد شده ۵۰ گرم
شیر عسلی ۴۰۰ گرم
شکلات سفید ۲۰۰ گرم

● طرز تهیه:
شکلات سیاه ذوب شده را با بیسکوئیت پودر شده، گردو و شیر …

مواد لازم:

شکلات سیاه ۱۰۰ گرم

بیسکوئیت ساده ۳۱۰ گرم

گردو خرد شده ۵۰ گرم

شیر عسلی ۴۰۰ گرم

شکلات سفید ۲۰۰ گرم

طرز تهیه:

شکلات سیاه ذوب شده را با بیسکوئیت پودر شده، گردو و شیر عسلی مخلوط کنید و هم بزنید، (سعی کنید بیسکوئیت با کیفیت مطلوب استفاده کنید. بیسکوئیت‌هایی که با آرد سبوس دار تهیه شده، مناسب این شکلات نیست).

در نهایت مخلوط چسبناکی بدست می‌آید. از مخلوط به اندازه یک قاشق چایخوری بردارید و در دستتان گرد کنید و روی فویل بچینید. شیرینی‌ها را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال یا فریزر بگذارید تا فرم خود را حفظ کند و سرد شود (می?توانید داخل سینی فلزی چیده و در فریزر قرار دهید) شکلات سفید را به شیوه بن ماری ذوب کنید و روی شیرینی‌ها بریزید، هر طور مایلید می‌توانید این کار را انجام دهید، من با قاشق ریختم و چون شیرینی‌ها سرد است، شکلات به سرعت روی شیرینی‌ها می‌بندد. (اگر شکلاتتان به اندازه کافی روان نیست، هنگام آب کردن شکلات به اندازه یک قاشق روغن مایع به آن اضافه کنید تا روان‌تر شود) اضافه‌های شکلات را اگر بگیرید کارتان تمیزتر خواهد شد.

حالا شکلات سیاه را به صورت بن ماری یا در مایکروویو آب کنید و در قیف یا کیسه زیپ‌کیپ بریزید، روی شکلات‌های سفید را تزئین کنید. این کار را برعکس نیز می‌توان انجام داد. یعنی پایه را از شکلات تیره و تزئین روی آن را از شکلات سفید استفاده کرد.