دوشنبه, ۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 27 January, 2025
مجله ویستا

آش آلو و عدس (غذای قم)


آش آلو و عدس (غذای قم)

● مواد لازم:
▪ عدس: ۲پیمانه
▪ لپه: یک پیمانه
▪ گوشت چرخ کرده: ۱۵۰گرم
▪ سبزی آش: ۳۰۰ گرم
▪ سیب زمینی و هویج نگینی شده: از هر کدام یک عدد
▪ پیاز خلالی سرخ شده-یک عدد
▪ برنج: نصف پیمانه
▪ روغن: …

مواد لازم:

عدس:

۲پیمانه

لپه:

یک پیمانه

گوشت چرخ کرده:

۱۵۰گرم

سبزی آش:

۳۰۰ گرم

سیب زمینی و هویج نگینی شده:

از هر کدام یک عدد

پیاز خلالی سرخ شده-یک عدد

برنج:

نصف پیمانه

روغن:

سه قاشق غذاخوری

آلو سیاه:

۵ عدد

ادویه شامل نمک، فلفل و زردچوبه:

به مقدار لازم

طرز تهیه:

ابتدا در قابلمه ای کمی آب بریزید، سپس پیاز، سبزی، هویج، عدس، لپه و برنج را اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید.

گوشت چرخ کرده را به شکل کوفته قلقلی کوچک درآورید.

وقتی آش شروع به جوشیدن کرد، کوفته ها را اضافه کنید.

سپس سیب زمینی و آلوها را اضافه کنید و حرارت آن را کم کنید تا آش کاملا جا بیفتد.