سه شنبه, ۱۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 4 February, 2025
توپک اسفناج
مواد لازم:
۱) ۵ پیمانه اسفناج تازه
۲ ) سه چهارم پیمانه پنیر خامه ای
۳) یک پیمانه پنیر پیتزای رنده شده
۴) ۲ حبه سیر له شده
۵) یک پیمانه نان خرد شده
۶) نمک و فلفل و روغن سرخ کردنی به مقدار لاز
۷ ) ۲ عدد تخم مرغ
طرز تهیه:
۱) پس از شستن و خرد کردن اسفناج، آن را کنار بگذارید.
۲ ) در ظرفی، پنیر خامه ای، پنیر پیتزا، یک عدد تخم مرغ، ۲ قاشق غذاخوری خرده نان، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
۳) اسفناج که از قبل آب آن را گرفته اید، به مواد اضافه کنید و به شکل توپ های کوچک دربیاورید.
۴) توپک ها را ابتدا در تخم مرغ زده شده و سپس در باقی مانده خرده نان فرو ببرید.
۵) روغن که داغ شد، توپک ها را سرخ کنید.
نکته:
۱) اسفناج سبزی آب داری است که باید کاملا آب آن گرفته شود تا توپک های شما از هم نپاشد.
۲) مواد را کاملا با هم مخلوط کنید و نان ها را طوری خرد کنید که توپک ها کاملا در آن غلت بخورد و نان به توپک بچسبد.
۳) شکل مناسب توپک به مهارت شما و متناسب بودن مواد بستگی دارد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست