سه شنبه, ۱۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 4 February, 2025
مجله ویستا

توپک اسفناج


توپک اسفناج

● مواد لازم:
۱) ۵ پیمانه اسفناج تازه
۲ ) سه چهارم پیمانه پنیر خامه ای
۳) یک پیمانه پنیر پیتزای رنده شده
۴) ۲ حبه سیر له شده
۵) یک پیمانه نان خرد شده
۶) نمک و فلفل و روغن سرخ کردنی به مقدار …

مواد لازم:

۱) ۵ پیمانه اسفناج تازه

۲ ) سه چهارم پیمانه پنیر خامه ای

۳) یک پیمانه پنیر پیتزای رنده شده

۴) ۲ حبه سیر له شده

۵) یک پیمانه نان خرد شده

۶) نمک و فلفل و روغن سرخ کردنی به مقدار لاز

۷ ) ۲ عدد تخم مرغ

طرز تهیه:

۱) پس از شستن و خرد کردن اسفناج، آن را کنار بگذارید.

۲ ) در ظرفی، پنیر خامه ای، پنیر پیتزا، یک عدد تخم مرغ، ۲ قاشق غذاخوری خرده نان، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.

۳) اسفناج که از قبل آب آن را گرفته اید، به مواد اضافه کنید و به شکل توپ های کوچک دربیاورید.

۴) توپک ها را ابتدا در تخم مرغ زده شده و سپس در باقی مانده خرده نان فرو ببرید.

۵) روغن که داغ شد، توپک ها را سرخ کنید.

نکته:

۱) اسفناج سبزی آب داری است که باید کاملا آب آن گرفته شود تا توپک های شما از هم نپاشد.

۲) مواد را کاملا با هم مخلوط کنید و نان ها را طوری خرد کنید که توپک ها کاملا در آن غلت بخورد و نان به توپک بچسبد.

۳) شکل مناسب توپک به مهارت شما و متناسب بودن مواد بستگی دارد.