چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

سوپ ماکارونی و لوبیا چشم بلبلی


سوپ ماکارونی و لوبیا چشم بلبلی

● مواد لازم برای هشت نفر
▪ چهار فنجان آب مرغ
▪ شش حبه سیر
▪ چهار عدد برگ رزماری یا یک قاشق غذاخوری رزماری خشک
▪ یک هشتم قاشق چایخوری فلفل قرمز
▪ یک فنجان لوبیا چشم بلبلی (پخته شده)
▪ …

مواد لازم برای هشت نفر

چهار فنجان آب مرغ

شش حبه سیر

چهار عدد برگ رزماری یا یک قاشق غذاخوری رزماری خشک

یک هشتم قاشق چایخوری فلفل قرمز

یک فنجان لوبیا چشم بلبلی (پخته شده)

یک فنجان گوجه فرنگی خرد شده

یک فنجان ماکارونی شکل دار

دو فنجان اسفناج خرد شده و یخ زده

شش قاشق چایخوری روغن زیتون(به دلخواه)

شش قاشق غذاخوری پنیر پارمسان رنده شده

زمان تهیه:

۳۵ دقیقه

طرز تهیه

آب مرغ، سیر، رزماری و فلفل را با هم مخلوط کرده و به جوش آورید. سپس در ظرف را گذاشته و به مدت ۲۰ دقیقه بپزید تا عصاره خود را پس دهد. در ظرف دیگری نصف لوبیاها را خرد کنید. سیر و رزماری را با قاشق خارج کرده و سپس لوبیاهای خرد شده و سالم را به همراه گوجه فرنگی به آن بیفزایید. ماکارونی را در ظرف ریخته و روی حرارت ملایم به مدت ۱۰ الی ۱۲ دقیقه بپزید. اسفناج را در ظرف ریخته و به مدت دو الی سه دقیقه دیگر بپزید. سوپ را در ظرف ریخته و به همراه روغن زیتون و پنیر پارمسان تزئین کنید.

زهرا شیدایی