چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
سوپ ماکارونی و لوبیا چشم بلبلی
مواد لازم برای هشت نفر
چهار فنجان آب مرغ
شش حبه سیر
چهار عدد برگ رزماری یا یک قاشق غذاخوری رزماری خشک
یک هشتم قاشق چایخوری فلفل قرمز
یک فنجان لوبیا چشم بلبلی (پخته شده)
یک فنجان گوجه فرنگی خرد شده
یک فنجان ماکارونی شکل دار
دو فنجان اسفناج خرد شده و یخ زده
شش قاشق چایخوری روغن زیتون(به دلخواه)
شش قاشق غذاخوری پنیر پارمسان رنده شده
زمان تهیه:
۳۵ دقیقه
طرز تهیه
آب مرغ، سیر، رزماری و فلفل را با هم مخلوط کرده و به جوش آورید. سپس در ظرف را گذاشته و به مدت ۲۰ دقیقه بپزید تا عصاره خود را پس دهد. در ظرف دیگری نصف لوبیاها را خرد کنید. سیر و رزماری را با قاشق خارج کرده و سپس لوبیاهای خرد شده و سالم را به همراه گوجه فرنگی به آن بیفزایید. ماکارونی را در ظرف ریخته و روی حرارت ملایم به مدت ۱۰ الی ۱۲ دقیقه بپزید. اسفناج را در ظرف ریخته و به مدت دو الی سه دقیقه دیگر بپزید. سوپ را در ظرف ریخته و به همراه روغن زیتون و پنیر پارمسان تزئین کنید.
زهرا شیدایی
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست