پنجشنبه, ۱۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 30 January, 2025
مجله ویستا

لپه‌ پلو


لپه‌ پلو

●مواد لازم :
▪ برنج (آبکش شده): ۳۵۰گرم
▪ لپه پخته: ۲۵۰گرم (خام۱۵۰ گرم)
▪ مرغ سرخ شده: ۴تکه
▪ ادویه پلویی:۱/۵قاشق چایخوری سرپر
▪ زغفران دم‌کرده با گلاب: ۴قاشق سوپخوری
▪ روغن به مقدار …

مواد لازم :

برنج (آبکش شده):

۳۵۰گرم

لپه پخته:

۲۵۰گرم (خام۱۵۰ گرم)

مرغ سرخ شده:

۴تکه

ادویه پلویی:

۱/۵قاشق چایخوری سرپر

زغفران دم‌کرده با گلاب:

۴قاشق سوپخوری

روغن به مقدار لازم

سیب‌زمینی ورقه شده برای کف قابلمه

نمک:

به مقدار لازم

موادلازم برای تزئین:

خلال پسته: ۳قاشق سوپخوری

زرشک سرخ شده: ۴قاشق سوپخوری

طرزتهیه

کمی روغن و نمک کف قابلمه بریزید و یک لایه سیب‌زمینی داخل روغن بچینید و مرغ‌ها را روی آن قرار دهید. یک لایه پلو روی مرغ‌ها بریزید و روی آن لپه و ادویه بپاشید و مجدداً‌ این کار را انجام دهید تا برنج تمام شود. زعفران را با چند قاشق روغن مخلوط کنید و روی پلو بریزید و به مدت یک ساعت با حرارت ملایم دم کنید. پلو را در سینی بکشید و مرغ‌ها را کنارش قرار دهید.

روش سرخ کردن و پخت مرغ: ۲تا۳قاشق سوپخوری روغن در قابلمه کوچکی بریزید و مرغ‌ها را با حرارت ملایم در آن سرخ کنید. ۲ قاشق سوپخوری از زعفران راروی مرغ‌ها ریخته و یک عدد برگ‌بو و یک حبه سیر داخل قابلمه بریزید و درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید با حرارت ملایم بپزد تا آب آن کشیده شود.

فوت آشپزی

می‌توانید در غذاهای پلویی مثل قیمه‌پلو، لوبیا‌پلو و نخودپلو از ادویه‌های مخصوص برنجی یا ادویه پلویی برای خوش طعم و بو کردن پلو استفاده کنید، لپه‌ها نباید زیاد بپزند، زیرا له می‌شوند.