جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

آش گوجه فرنگی


آش گوجه فرنگی

● مواد لازم:
▪ گوشت چرخ کرده: ۳۵۰ گرم
▪ پیاز متوسط: یک عدد
▪ برنج: یک دوم لیوان
▪ بلغور: یک دوم لیوان
▪ لپه (در صورت تمایل) یک دوم لیوان
▪ گوجه فرنگی پوره شده؛ یک کیلو و نیم
▪ سبزی آش (تره، …

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده:

۳۵۰ گرم

پیاز متوسط:

یک عدد

برنج:

یک دوم لیوان

بلغور:

یک دوم لیوان

لپه (در صورت تمایل) یک دوم لیوان

گوجه فرنگی پوره شده؛ یک کیلو و نیم

سبزی آش (تره، جعفری، گشنیز و نعنا):

یک کیلو

پیاز سرخ شده:

۴ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به اندازه لازم

پیاز داغ برای تزیین.

شیوه پخت:

گوشت و پیاز رنده شده و نمک و فلفل و زردچوبه را مخلوط کرده و خوب ورز می دهیم و از آن کوفته ریزه درست کرده و در ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع سرخ می کنیم. پیاز داغ و لپه را با سه لیوان آب نیم پز کرده سپس بلغور و برنج را به آن می افزاییم و پس از نیم پز شدن بلغور و برنج، سبزی آش و پوره گوجه فرنگی و نمک و فلفل و کوفته ریزه ها را اضافه می کنیم و می گذاریم به مدت نیم ساعت روی حرارت متوسط بپزد تا جا بیفتد. آش جا افتاده را در کاسه ای چینی می کشیم و روی آن را با نعنا داغ و پیاز داغ تزیین می کنیم.