پنجشنبه, ۱۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 30 January, 2025
تارت لیمو
مواد لازم برای لایه تارت:
آرد: ۲۲۵ گرم
پوست لیمو: یک عدد
کره: ۱۵۰ گرم
شکر: ۷۵گرم
زرده و تخم مرغ کامل: هر کدام یک عدد
مواد برای داخل تارت:
خامه زده شده: ۵۰۰میلی لیتر
زرده تخم مرغ: ۵عدد
شکر: ۷۵گرم
پودر جوز هندی: کمی
طرز تهیه:
فر را روی ۱۴۰ درجه سانتی گراد روشن و تنظیم کنید.
برای تهیه لایه تارت، آرد، پوست لیمو، کره و نمک را با هم مخلوط کنید تا به شکل خرده نان دربیاید. شکر و تخم مرغ های زده شده را آرام آرام به مواد اضافه کنید تا به شکل خمیر دربیاید. خمیر به دست آمده را در پلاستیک بپیچید و به مدت ۲ساعت در یخچال بگذارید. خمیر را با وردنه باز کنید و در قالب ۱۸ سانتی متر پهن کنید، کاغذ فویل روی آن قرار دهید، روی آن لوبیا یا نخود خام قرار دهید و به مدت ۱۰دقیقه در فر بگذارید. کاغذ و لوبیا را بردارید. فر را روی ۱۲۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. خامه را به جوش آورید. زرده و شکر را هم بزنید، خامه داغ را اضافه کنید و هم بزنید. مواد را از الک رد کنید و روی لایه بریزید، کمی پودر جوز هندی روی آن بریزید و به مدت ۳۰دقیقه در فر قرار دهید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست