چهارشنبه, ۳ بهمن, ۱۴۰۳ / 22 January, 2025
درماتیت آتوپیک که میگویند یعنی چه؟
درماتیت آتوپیک، بثورات پوستی است که معمولا از دوران کودکی شروع میشود. در درماتیت آتوپیک ابتدا پوست خشک و خارشدار شده و سپس قرمز و زخم میشود. محلهای شایع این بثورات پوستی معمولا آرنج، پشت زانو روی گونهها و باسن است.
این بثورات طی مدت چند سال نمایان و محو میشوند. در بسیاری از کودکان این درماتیت تا هنگام بزرگسالی هم وجود دارد اما در عدهای با بزرگ شدن کودکان این بثورات از بین میروند. در صورتی که فردی از اعضای خانواده مبتلا به درماتیت آتوپیک باشد، شانس اینکه کودک آنها هم مبتلا شود زیاد است. این بیماری با لمس فردی که دچار درماتیت است، منتقل نمیشود. برای درمان درماتیت چه کنم؟ برای کاهش یا از بین رفتن بثورات پوستی و خارش میتوانید از داروخانه، داروهای بدون نسخه تهیه کنید. همچنین میتوانید از داروهایی که پزشک برایتان تجویز کرده استفاده کنید. اما توجه داشته باشید که بعضی داروها اگر به مدت طولانی استفاده شوند ممکن است باعث خشکی و پوسته پوسته شدن پوستتان شود. این بثورات پوستی در صورتی که داروهایتان را به مدت ۱۰ تا ۱۴ روز استفاده کنید معمولا بهتر میشوند. چگونه مانع آن شوم؟
برای جلوگیری از خشکی پوست باید هر روز از یک کرم خوب یا لوسیون استفاده کنید. همچنین باید در حمام و هنگام دوش گرفتن به جای آب داغ از آب ولرم برای شستشو استفاده کنید. باید از انجام کار، پوشیدن لباس و خوردن غذاهایی که ممکن است پوستتان را قرمز و یا دچار خارش کند اجتناب کنید.
webmd
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست