سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

لازانیا بادنجان


لازانیا بادنجان

این غذا برای افراد مبتلا به نقرس مناسب نیست
غذایی مناسب برای بیماران دیابتی و موثر در کاهش وزن
غذایی برای حفط سلامت دستگاه گوارش

● مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر
بادنجان : یک عدد متوسط‌ …

این غذا برای افراد مبتلا به نقرس مناسب نیست

غذایی مناسب برای بیماران دیابتی و موثر در کاهش وزن

غذایی برای حفط سلامت دستگاه گوارش

مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر

بادنجان : یک عدد متوسط‌ (۵۰۰ گرم)

روغن زیتون : ۲ قاشق سوپخوری

قارچ ( ورقه شده )‌ : ۳۰۰ گرم

هویج: یک عدد بزرگ

آویشن تازه : یک قاشق چایخوری

رب‌گوجه‌فرنگی : ۴ قاشق سوپخوری

لازانیا (خشک ) :‌ ۵۰۰ گرم

پنیر پارمزان : یک پیمانه

نمک و فلفل : به مقدار لازم

طرز تهیه :

بادنجان را به صورت نگینی خرد کنید.

به آنها نمک بزنید و ۱۵ دقیقه بگذارید بماند. سپس آنها را خشک کنید و در یک کاسه بریزید.

۲ قاشق‌ غذاخوری روغن به آن اضافه کنید. سپس درون ظرف فر که آن را با کاغذ روغنی پوشانده‌اید، بگذارید و حدود ۲۰ دقیقه درون فر با حرارت ۴۵۰ درجه فارنهایت قرار دهید.

درون یک تابه باقی‌ روغن را بریزید و آن را روی حرارت ملایم بگذارید.

قارچ ورقه شده و هویج را که نگینی خرد کرده‌اید، درون روغن بریزید. کمی آنها را تفت دهید. سپس آویشن و ادویه غذا را اضافه کنید.

وقتی قارچ و هویج کمی نرم شد، آنها را از روی حرارت بردارید.

ظرف فر را چرب کنید.

کمی رب به ته ظرف بمالید و یک ورقه لازانیا ته ظرف بگذارید.

سپس یک لایه قارچ و هویج روی لازانیا بریزید و بعد کمی رب روی آنها بریزید.

یک ورقه لازانیا روی آنها بگذارید و این بار یک لایه بادنجان روی آن بچینید.

بعد روی آن رب و پنیر پارمزان بریزید.

این لایه‌ها را تکرار کنید. روی آخرین لازانیا فقط رب و پنیر بریزید.

روی ظرف را با فویل بپوشانید و آن را حدود ۴۰ دقیقه در فر بگذارید. وقتی کاملا پخته شد. ظرف را از فر بیرون بیاورید. فویل روی ظرف را بردارید و ۱۰ دقیقه دیگر آن را درون فر بگذارید تا طلایی شود. ظرف را از فر بیرون بیاورید و حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه صبر کنید تا کمی سرد شود. سپس با تزئین دلخواه خود سرو کنید.

نقش بادمجان بر سلامت بدن

۱ - فیبر موجود در آن به هضم غذا و حفظ سلامت دستگاه گوارش کمک می‌کند.

۲ - کالری اندک و فاقد چربی، آن را به غذایی مناسب برای کاهش وزن تبدیل کرده است.

۳ - مصرف بادمجان در افراد دیابتی به علت محتوای فیبر بالا و کربوهیدرات محلول اندک توصیه می‌شود.

۴ - مصرف بادمجان در افراد مبتلا به نقرس توصیه نمی‌شود.