دوشنبه, ۱۳ اسفند, ۱۴۰۳ / 3 March, 2025
شیرینی ونیزی

مواد لازم:
آرد: ۲۲۵ گرم
مارگارین: ۲۲۵ گرم
پودر قند: ۵۰ گرم
آرد ذرت: ۵۰ گرم
پودر نسکافه: در صورت تمایل
وانیل: یکچهارم قاشق چایخوری
روش تهیه:
کره و پودر قند را با همزن بزنید تا کرم لطیفی به دست آید.
آرد ذرت و آرد را با هم مخلوط کرده به همراه وانیل به مواد قبلی اضافه کنید، تمام مواد را مخلوط کرده، آن را درون قیف با ماسوره کنگرهدار به صورت چرخشی درون سینی با فاصله معین بریزید.
حدود ۱۰ دقیقه به مواد استراحت دهید.
سپس در فر در حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید.
بعد از پخته شدن کنار بگذارید تا خنک شود. در قسمت وسط شیرینی مقداری مارمالاد ریخته و روی شیرینیها را پودر قند بپاشید.
نکته:
در صورت تمایل یک قاشق چایخوری نسکافه را با مقداری شیر حل کرده، به مواد بیفزایید و همه مواد را با هم خوب مخلوط کنید. در این صورت بعد از پخته شدن در مرکز هر شیرینی مقداری شکلات رقیق شده بریزید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست