سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا

پیتزای قارچ


● مواد لازم:
خمیرپیتزا: ۱۵۰ گرم
روغن: ۲ قاشق سوپخوری
قارچ: ۳۵۰ گرم
سیر: ۱حبه
ریحان تازه: ۵۰ گرم
پنیر پیتزا رنده شده: ۷۵ گرم
● طرز تهیه:
خمیر پیتزا را به شكل دایره‌ای به قطره ۲۵ سانتی‌متر …

مواد لازم:

خمیرپیتزا: ۱۵۰ گرم

روغن: ۲ قاشق سوپخوری

قارچ: ۳۵۰ گرم

سیر: ۱حبه

ریحان تازه: ۵۰ گرم

پنیر پیتزا رنده شده: ۷۵ گرم

طرز تهیه:

خمیر پیتزا را به شكل دایره‌ای به قطره ۲۵ سانتی‌متر باز كنید و در قالب چرب شده بگذارید. روغن را درماهی‌تابه‌ای گرم كنید و قارچ را به مدت یك دقیقه سرخ كنید تا آب بیندازد. سیر و ریحان خرد شده را اضافه كنید، پس از آنكه تفت خورد قارچ را روی خمیر ریخته، چاشنی لازم را بزنید و پنیر رنده شده را روی آن بپاشید. به مدت ۲۰ دقیقه در فر با درجه ۲۲۰ سانتی‌گراد یا ۴۲۵ درجه فارنهایت بگذارید و بعد سرو كنید.