سه شنبه, ۱۸ دی, ۱۴۰۳ / 7 January, 2025
مجله ویستا

زردچـوبه کـبد را تـقویت می‌کـند


زردچـوبه کـبد را تـقویت می‌کـند

خوشبختانه زردچوبه که یکی از ادویه‌های بسیار مفید و پرخاصیت است، در بیشتر آشپزخانه‌های ایرانی پیدا می‌شود و معمولا تمام خانم‌های ایرانی از این ادویه مفید برای طبخ غذاهای …

خوشبختانه زردچوبه که یکی از ادویه‌های بسیار مفید و پرخاصیت است، در بیشتر آشپزخانه‌های ایرانی پیدا می‌شود و معمولا تمام خانم‌های ایرانی از این ادویه مفید برای طبخ غذاهای سنتی و فرنگی کمک می‌گیرند...

سم‌زدایی از بدن و ضدسرطان بودن، جزو مهم‌ترین خاصیت‌های زردچوبه است. در کنار این ۲ خاصیت مهم باید به ضد درد، ضدگرفتگی و اسپاسم، ضدنفخ و ضدورم بودن زردچوبه هم اشاره‌ای داشته باشیم.

به دلیل همین فایده‌های فراوان زردچوبه است که در حال حاضر شما می‌توانید کپسول‌های زردچوبه را هم در داروخانه‌ها ببینید و تهیه کنید.

به کار بردن زردچوبه در طبخ انواع غذاها به مرور زمان می‌تواند باعث تقویت کبد هم بشود. بسیاری از متخصصان، مصرف زردچوبه را به افرادی که به بیماری‌های کبدی مانند کبد چرب یا هپاتیت مبتلا هستند، توصیه می‌کنند زیرا زردچوبه هم کبد را تقویت می‌کند و هم باعث از بین رفتن سم‌های موجود در این عضو حساس بدن می‌شود.

بهتر است در مصرف زردچوبه هم مانند هر ادویه یا خوراکی دیگری حد تعادل را رعایت کرد تا مشکلی برای سلامت پیش نیاید. افرادی که می‌خواهند بیشترین فایده را از مصرف زردچوبه ببرند، باید حدود ۳ تا ۴ گرم از این ادویه مفید را در وعده‌های غذایی خود استفاده کنند.

نگاه متخصص فارماکوگنوزی

دکتر محمدحسین صالحی سورمقی استاد دانشکده داروسازی دانشگاه تهران