یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 12 May, 2024
فرانسویها عاشق غذای دریاییاند
فرانسویها مانند مردم سایر کشورها عادتهای درست و غلط تغذیهای بسیاری دارند. یکی از عادتهای خوب آنها سر ساعت غذا خوردن است. این موضوع به دستگاه گوارش کمک میکند که در ساعت مشخص آنزیمهای گوارشی را ترشح کند و فعالیت دستگاه گوارشی را به بهترین نحو به انجام رساند...
البته کسی که همیشه خود را به غذا خوردن در یک ساعت مشخص عادت میدهد، ممکن است در اثر نخوردن غذا سر آن ساعت به دلیل بروز یک مساله، عصبی شود و بر رفتارش کنترل نداشته باشد. عادت خوب دیگر این مردم، مصرف غذاهای دریایی است. متخصصان تغذیه همیشه توصیه میکنند که حداقل ۲ بار در هفته از فرآوردههای دریایی استفاده کنید؛ زیرا چربیهای این غذاها از نوع غیراشباع و به خصوص امگا ۳ است.
از سوی دیگر، زیاد خوردن غذاهای سرخ کرده در میان فرانسویها عادت تغذیهای بدی است که میتواند به دلیل بالا بردن درصد چربی غذاهایشان زمینهساز بسیاری از بیماریهای مزمن در آنها شود. درباره علاقه فرانسویها به انواع سس نیز باید گفت که مصرف سسها عادت بدی نیست و بستگی به این دارد که چه نوع روغنی به سسزده شود. اگر در سس از روغنهای مایع و غیراشباع مانند روغن زیتون استفاده شود و چربیای که از این سس به بدن ما میرسد جایگزین سایر چربیهای مصرفی در آن وعده شود، خوردن سس عادت غذایی بدی نیست اما اگر غذای شما سرخکرده یا چرب باشد و به آن سس نیز بزنید، در این صورت با پیامدهایی روبه رو خواهید شد. این موضوع درباره مصرف زیاد کره هم صادق است و این عادت نیز میتواند مشکلساز باشد. از طرفی، فرانسویها معمولا بعد از غذا دسرهایی نظیر کیک و پودینگ میخورند. این نوع دسرها کالری بالایی به بدن میرسانند و سبب چاقی میشوند و احتمال ابتلا به دیابت را بالا میبرند. بنابراین توصیه میشود بعد از غذا دسرهای سالم مانند سالاد میوه تازه مصرف شود.
آخرین نکته درباره مصرف زیاد پنیر در فرانسه است. مردم این کشور معمولا در روز از چند نوع پنیر استفاده میکنند. پنیر مقدار مناسبی پروتئین، کلسیم و فسفر دارد و برای افرادی که امکان مصرف شیر و ماست ندارند، منبع مناسب کلسیم است. البته پنیرها درصد چربی متفاوتی نیز دارند و به هر حال افراد باید به میزان کالری آنها توجه کنند. از سوی دیگر، مصرف پنیر، به ویژه پنیرهای کهنه، به دلیل داشتن تیرامین میتواند سبب تنگی عروق، افزایش فشارخون و سردرد شود. ضمن اینکه مصرف زیاد پنیر، اسیدیشدن خون و درنتیجه برداشت کلسیم از استخوانها و بروز پوکی استخوان را به همراه دارد و بنابراین بهتر است آن را نیز مانند سایر مواد غذایی به اندازه مصرف کنید.
دکتر گلبن سهراب
متخصص تغذیه
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
انتخابات مجلس انتخابات مجلس دوازدهم مجلس شورای اسلامی مجلس انتخابات مجلس دوازدهم انتخابات مجلس شورای اسلامی ستاد انتخابات کشور وزارت کشور رئیس جمهور رئیسی دولت سیزدهم
ایران زلزله تهران هواشناسی سیل شهرداری تهران فضای مجازی سازمان هواشناسی پلیس بارش باران قتل آموزش و پرورش
خودرو حقوق بازنشستگان ایران خودرو قیمت طلا قیمت خودرو قیمت دلار گاز بانک مرکزی بازار خودرو نمایشگاه نفت مالیات مسکن
نمایشگاه کتاب رضا عطاران تلویزیون کتاب نمایشگاه کتاب تهران سینمای ایران نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران دفاع مقدس سریال مهران مدیری تئاتر کتابخوانی
فناوری اینترنت
رژیم صهیونیستی فلسطین غزه اسرائیل جنگ غزه آمریکا روسیه حماس سازمان ملل رفح اوکراین افغانستان
پرسپولیس فوتبال استقلال لیگ برتر هوادار لیگ برتر فوتبال ایران لیگ برتر ایران رئال مادرید سپاهان لیگ قهرمانان اروپا باشگاه پرسپولیس بایرن مونیخ
رشد جهان ایلان ماسک شفق قطبی طوفان خورشیدی اپل ناسا گوگل هوش مصنوعی فیبرنوری ماهواره
استرس مغز چاقی فشار خون بارداری زایمان آسم سرماخوردگی