پنجشنبه, ۱۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 30 January, 2025
مجله ویستا

پای سیب زمینی پنیری


پای سیب زمینی پنیری

پای سیب زمینی پنیری یک وعده غذای راحت و کم هزینه و در عین حال خوشمزه است که میشود آن را همراه با جوجه یا مرغ سرخ شده سرو کرد.

پای سیب زمینی پنیری یک وعده غذای راحت و کم هزینه و در عین حال خوشمزه است. من خودم دوست دارم این غذا رو همراه با جوجه یا مرغ سرخ شده سرو کنم. البته همراه با تخم مرغ و سالاد هم عالی میشه.

مواد مورد نیاز:

۶ عدد سیب زمینی بزرگ خرد شده (در این دستور سیب زمینی قرمز استفاده شده است می توانید به جای آن سیب زمینی معمولی استفاده کنید.)

۲ عدد پیاز زرد خرد شده.

۲ قاشق غذاخوری خامه سنگین

۲ قاشق غذاخوری کره

½ قاشق چای خوری فلفل سیاه

¼ قاشق چای خوری نمک

۲۰۰ گرم پنیر چدار رنده شده

آویشن تازه

طرز تهیه:

1. فر را روی دمای ۴۰۰ درجه گرم کنید. یک قابلمه آب را همراه با نمک بجوشانید. سپس سیب زمینی و پیاز را اضافه کنید و کمی صبر کنید تا نرم شوند. (تقریبا ۸ دقیقه)

2. سپس آبکشی کنید و داخل ظرف بزرگی بریزید. خامه، کره، فلفل و نمک را اضافه کنید و له کنید تا کاملا نرم شود. سپس نصف پنیر را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

3. مواد را در ظرفی دیگر بریزید، باقیمانده پنیرها را روی آن بپاشید و به مدت ۲۵ دقیقه در فر قرار دهید.

4. سپس سرو کنید.