دوشنبه, ۲۵ تیر, ۱۴۰۳ / 15 July, 2024
مجله ویستا

چیکن جامبالایا


چیکن جامبالایا

● مواد لازم برای ۴ نفر
▪ مرغ یک و نیم کیلوگرم
▪ پیاز بزرگ یک عدد
▪ برگ بو یک عدد
▪ دانه فلفل سیاه ۶ عدد
▪ روغن مایع ۴ قاشق غذاخوری
▪ سیر ساطوری ۲ حبه
▪ فلفل دلمه‌ای قرمز نگینی یک عدد …

مواد لازم برای ۴ نفر

مرغ یک و نیم کیلوگرم

پیاز بزرگ یک عدد

برگ بو یک عدد

دانه فلفل سیاه ۶ عدد

روغن مایع ۴ قاشق غذاخوری

سیر ساطوری ۲ حبه

فلفل دلمه‌ای قرمز نگینی یک عدد

کرفس ساطوری یک ساقه

برنج هندی شسته شده ۱۵۰ گرم

گوجه ساطوری ۴۰۰ گرم

پودر فلفل قرمز یک قاشق چایخوری

دانه ریز سیاه یک‌دوم قاشق چایخوری

پودر زیره سبز یک‌دوم قاشق چایخوری

پودر آویشن یک قاشق چایخوری

سس فلفل تند یک قاشق چایخوری (اختیاری)

جعفری و پیازچه ساطوری یک قاشق غذاخوری برای تزئین

روش تهیه

مرغ را در ۶۰۰ میلی‌لیتر آب به همراه نیمی از پیاز، برگ بو و دانه‌های فلفل سیاه یک ساعت و نیم بپزید، سپس مرغ را از قابلمه خارج کرده و گوشت آن را از استخوان جدا کنید و آب مرغ را صاف کرده و کنار بگذارید.

باقی پیاز را ساطوری کرده و در یک تابه بزرگ گود در روغن به همراه سیر، فلفل دلمه‌ای و کرفس ۵ دقیقه تفت دهید. مرغ و برنج را اضافه کرده و ۳ دقیقه دیگر تفت دهید.

گوجه‌فرنگی را به همراه ۳۰۰ میلی‌لیتر از آب مرغ و پودر فلفل قرمز و زیره‌ها اضافه کنید. غذا را به جوش آورده سپس شعله را کم کنید و ۲۰ دقیقه با در بسته بجوشانید. هنگامی که آب غذا جذب و تمام شد سس تند را اضافه کرده و نمک و فلفل را اضافه کنید. غذا را کشیده و با جعفری و پیازچه ساطوری تزئین کنید.