پنجشنبه, ۲۰ دی, ۱۴۰۳ / 9 January, 2025
مجله ویستا

سس کچاپ با خامه


سس کچاپ با خامه

● مواد لازم:
▪ خامه=۲۰۰ گرم
▪ آبلیمو=۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
▪ پاپریکا(نوعی فلفل شیرین قرمز)=یک قاشق مرباخوری
▪ رب گوجه فرنگی=یک قاشق مرباخوری
● طرز تهیه:
نمک و رب گوجه فرنگی و پاپریکا …

مواد لازم:

خامه=۲۰۰ گرم

آبلیمو=۲ تا ۳ قاشق سوپخوری

پاپریکا(نوعی فلفل شیرین قرمز)=یک قاشق مرباخوری

رب گوجه فرنگی=یک قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

نمک و رب گوجه فرنگی و پاپریکا را در آبلیمو حل و با خامه مخلوط می کنیم و مصرف می نمائیم. این سس به مصرف گوشتها و سالاد سبزی می رسد.